Çanakkale'de Gençlik Çalıştayı düzenlendi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Çanakkale'de Gençlik Çalıştayı düzenlendi

Çanakkale\'de Gençlik Çalıştayı düzenlendi
07.06.2024 20:32

Çanakkale'de gençlerin aktif vatandaşlık bilincini geliştirmesi ve çözüm odaklı fikirler üretmesi amacıyla Gençlik Çalıştayı düzenlendi. Çalıştayda, gençlerin sorunlarını paylaşması ve çözüm önerileri sunması hedeflendi. Çalıştay, Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve çeşitli gençlik dernekleri tarafından ortaklaşa düzenlendi. Çalıştayın açılışında konuşan belediye başkanı ve üniversite rektörü, gençlerin önemine vurgu yaparak, çalıştay sonuçlarına göre gerekli adımların atılacağını belirtti. Çalıştayın genel koordinatörü ise katılımcılara teşekkür ederek, gençlerin sesine kulak vermenin önemini vurguladı. Çalıştay, 8-9 Haziran tarihlerinde devam edecek.

Çanakkale'de gençlerin aktif vatandaşlık bilincini geliştirmesi ve çözüm odaklı fikirler üretmesi, aynı zamanda sorunlarını paylaşması amacıyla Gençlik Çalıştayı yapıldı.

Çanakkale Seramik Müzesinde gerçekleştirilen çalıştay, Çanakkale Koza Gençlik Derneği, Çanakkale 1915 İzcilik Spor Kulübü, Çanakkale Bisiklet Platformu Derneği, Topluma Destek Derneği ve KAF Kültür Araştırmaları ve Faaliyetleri Derneği işbirliğiyle düzenlendi.

Açılışta konuşan Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, Çanakkale gençlerinin yanında olduklarını belirterek, "Gençler için çalışıyorsak içinde gençler olmalı." dedi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, en büyük paydaşlarının gençler olduğunu ifade ederek, çalıştayın sonuçları doğrultusunda üniversite olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Çalıştay Genel Koordinatörü Görkem Önal da tüm iç ve dış paydaşlara teşekkür ederek, "Gençlik, gençler için çalışıyor diyerek çıktığımız bu yolda bir avuç insandan bu kadar kalabalık bir topluluğa hitap ediyor olmanının gururunu yaşıyoruz." diye konuştu.

Çalıştaydaki oturuma konuşmacı olarak katılan CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan gençlerle iç içe, onların gözünden ve onların talepleriyle bir etkinliğe konuk olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Güneşhan, çalıştay raporlarının açıklanmasının ardından üzerlerine düşeni yerine getireceklerini sözlerine ekledi.

Çalıştay, 8-9 Haziran'da Çanakkale Seramik Müzesinde devam edecek.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement