Çavuşoğlu: "Bm Yoluyla Libya'nın Birliği ve Beraberliği Sağlanmalıdır" - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çavuşoğlu: "Bm Yoluyla Libya'nın Birliği ve Beraberliği Sağlanmalıdır"

09.04.2019 21:50

- Çavuşoğlu-Al-Thani ortak basın toplantısı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun konuşması ANKARA - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Katar Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Mohammed Bin Abdulrahman Bin Jassim Al-Thani ile ortak basın toplantısı düzenledi.

- Çavuşoğlu-Al-Thani ortak basın toplantısı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun konuşması ANKARA - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Katar Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Mohammed Bin Abdulrahman Bin Jassim Al-Thani ile ortak basın toplantısı düzenledi.

(1)

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: "Askeri müdahale yerine BM'nin düzenlediği konferans yoluyla Libya'nın birliği ve beraberliği sağlanmalıdır"

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çavuşoğlu: 'Bm Yoluyla Libya'nın Birliği ve Beraberliği Sağlanmalıdır' - Son Dakika


Advertisement