İşkenceyle öldürüp cesedini yakmaya çalıştı: Saldırı güvenlik kamerasına yansıdı - Son Dakika
Güncel

İşkenceyle öldürüp cesedini yakmaya çalıştı: Saldırı güvenlik kamerasına yansıdı

Konya'nın Güneysınır ilçesinde çay ocağı işletmecisi Ali Osman Kurt, meslektaşı Yıldırım Uyan'ı öldürdüğü olayda yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Kurt, Uyan'ı çarptıktan sonra ahırına götürüp bağlayarak 4 saat boyunca döverek işkence yaptığını itiraf etti. Uyan'ın otopsi raporunda vücudundaki kemiklerin kırık olduğu ve yüzü, omzu ve kalçasında yanık bulunduğu belirlendi. Kurt, cesedi yakmak istediğini söyleyerek polise gömdüğü yeri gösterdi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde ise Kurt'un Uyan'ı çarptıktan sonra sopalarla dövdüğü ve otomobiline bindirdiği görülüyor.

05.02.2024 15:23  Güncelleme: 07:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Korkunç olay, Konya'nın Güneysınır ilçesinde yaşandı. Çay ocağı işleten Ali Osman Kurt'un, meslektaşı Yıldırım Uyan'ı öldürdüğü olaya dair yeni detaylar da gün yüzüne çıkıyor. Saldırgan, ifadesinde Uyan'a çarptıktan sonra araca bindirerek ahıra götürdüğü ve 4 saat işkence yaptığını söyledi. Olayın gerçekleştiği anların güvenlik kamerası görüntüleri kan dondurdu.

OTOPSİ RAPORU, DEHŞETİ GÖZLER ÖNÜNE SERDİ

Yıldırım Uyan'ın otopsi raporunda, vücudundaki bütün kemiklerin kırık; yüzü, omzu ve kalçasında da yanık olduğu saptandı.

İşkenceyle öldürüp cesedini yakmaya çalıştı: Saldırı güvenlik kamerasına yansıdı

"YAKMAYA ÇALIŞTIM AMA OLMADI"

Cesedi yakmak istediğini itiraf eden Kurt, "Ölünce benzin alıp dağa götürdüm. İlçeye yaklaşık 10 kilometre uzakta bir yerde yakmaya çalıştım, ancak olmadı. Daha sonra onu orada bırakıp evden kazma ve kürek alıp tekrar bölgeye geldim. Yakmaya çalıştığım yerin 800 metre ilerisinde bir çukur kazarak gömdüm. Otomobilimin içerisindeki koltuktaki kumaşları ise yoğun kan olduğu için kendim kestim" dedi. Kurt, itirafının ardından Uyan'ın, cesedini gömdüğü yeri de polise gösterdi.

İşkenceyle öldürüp cesedini yakmaya çalıştı: Saldırı güvenlik kamerasına yansıdı

SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Olayın başladığı anlar, çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Saldırganın, yol kenarında yürüyen Uyan'a, otomobiliyle çarpıp, ardından demir ve sopayla dövdüğü görüldü. Yaralı adamı sürükleyerek otomobile getiren Ali Osman Kurt, el ve ayaklarını bağladığı Uyan'ı yeniden sürükleyerek araca bindirdi.

Saldırgan, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İşkenceyle öldürüp cesedini yakmaya çalıştı: Saldırı güvenlik kamerasına yansıdı
İşkenceyle öldürüp cesedini yakmaya çalıştı: Saldırı güvenlik kamerasına yansıdı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İşkenceyle öldürüp cesedini yakmaya çalıştı: Saldırı güvenlik kamerasına yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Azat Deniz: Bence bu caniyi yakarak infaz etmeli mahkeme 227 3 Yanıtla
  • Doğan Avcı: Aynısını buna da yapmak gerekiyor. 211 1 Yanıtla
  • süleyman hakan gökşen: bunları mahkeme etmek gereksiz, aynı şekilde cezalandırılmalı. 182 1 Yanıtla
  • salihb: İdam şart 173 3 Yanıtla
  • süleyman hakan gökşen: bir insan bunları nasıl ve neden yapar? bunlarda Allah korkusu yok mu? bunlar nasıl insan? 162 0 Yanıtla

Advertisement