Çay yüklü aracın üzerinde tehlikeli yolculuk kamerada - Son Dakika
Güncel

Çay yüklü aracın üzerinde tehlikeli yolculuk kamerada

Artvin'in Arhavi ilçesinde içi ve üstü çay bohçası ile dolu hafif ticari aracın üzerinde bulunan 2 kişinin tehlikeli yolculuğu cep telefonu kamerasına yansıdı. Aracın iç ve üst bölümü çay bohçalarıyla dolarken, bagaj kapağı açık bir şekilde ilerliyor. Bu yetmezmiş gibi aracın üst bölümünde bulunan çay bohçalarını üzerinde oturan iki kişinin yolcuğu ise görenlerin yüreklerini ağza getirdi. Yolda seyreden bir başka sürücünün kaydettiği görüntüler görenlere 'Pes' dedirtti.

05.08.2023 11:46  Güncelleme: 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin'in Arhavi ilçesinde içi ve üstü çay bohçası ile dolu hafif ticari aracın üzerinde bulunan 2 kişinin tehlikeli yolculuğu cep telefonu kamerasına yansıdı.

TEPESİ DOLU, BAGAJ KAPAĞI AÇIK

İlçeye bağlı Kavak köyü yolu üzerinde seyir halinde ilerleyen hafif ticari aracın tehlikeli yolcuğu yürekleri ağza getirdi. Görüntülerde araç iç ve üstü bölümü çay bohçalarıyla doluyken, bagaj kapağı açık bir şekilde ilerliyor.

ÇAY BOHÇALARININ ÜZERİNDE TEHLİKELİ YOLCULUK

Bu yetmezmiş gibi aracın üst bölümünde bulunan çay bohçalarının üzerinde oturan iki kişinin yolcuğu ise görenlerin yüreklerini ağza getirdi. Yolda seyreden bir başka sürücünün kaydettiği görüntüler görenler "Pes" dedirtti.

Çay yüklü aracın üzerinde tehlikeli yolculuk kamerada
Çay yüklü aracın üzerinde tehlikeli yolculuk kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çay yüklü aracın üzerinde tehlikeli yolculuk kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement