Cengiz Göllü'de Şampiyon Proton Saratov - Son Dakika
Güncel

Cengiz Göllü'de Şampiyon Proton Saratov

Cengiz Göllü\'de Şampiyon Proton Saratov

Bursa Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Cengiz Göllü Bayanlar Voleybol Turnuvası'nın şampiyonu Rus ekibi Proton Saratov oldu.

08.10.2015 09:25  Güncelleme: 09:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ev sahibi Bursa Büyükşehir Belediyespor'un yanı sıra, Galatasaray SK, Rusya'dan Proton Saratov, Polonya'dan Atom Trefl Sopot, Azerbaycan'dan Telekom Baku, Fransa'dan RC Cannes takımlarının katıldığı turnuvada Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda yapılan müsabakalar hayli çekişmeli geçti. Turnuva'nın son gününde Polonya'nın güçlü ekiplerinden Atom Trefl Sopot ile karşılaşan Bursa Büyükşehir Belediyespor, genç oyuncusu Nuran'ın yıldızlaştığı karşılaşmada maçı tie-break setine götürse de maç sonunda 3-2 mağlup ayrılınca turnuvayı 6 puanla Galatasaray'ın önünde beşinci bitirdi.

Son gün maçlarından önce toplamda 9 puan toplayarak şampiyonluğunu ilan eden Rus ekibi Proton Saratov turnuvanın son maçından Azerbaycan ekibi Telekom Bakü'ye tie-break ile kaybederek puan hanesine bir sayı daha ilave etti ve 10 puanla turnuvanın şampiyonluk kupasını Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin elinden aldı. RC Cannes ikinci, Telekom Bakü üçüncü, Atom Trefl Sopot dördüncü, Bursa Büyükşehir Belediyespor beşinci ve Galatasaray SK ise altıncı oldu.

Turnuvanın En Değerlisi Anna Makarova

Ödül töreninde turnuvanın en iyileri de belli oldu. Turnuvanın en değerli sporcusu Proton Saratov takımından Anna Makarova olurken, en iyi servis atan oyuncu Atom Trefl Sopot takımından Maja Thorska, en iyi orta oyuncu Telekom Bakü takımından Hristina Ruseva, en iyi smaçör RC Cannes takımından Nadia Kodola, en iyi pasör RC Cannes takımından Letizia Camera ve en iyi libero ise Bursa Büyükşehir Belediyespor'dan Buse Kayacan oldu.

Öte yandan merhum Cengiz Göllü'nün eşi Hümeyra Göllü'de turnuvanın son gününde tüm maçları takip etti. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye yapılan organizasyondan dolayı çok teşekkür eden Hümeyra Göllü, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü voleybolcuları ile anı fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cengiz Göllü'de Şampiyon Proton Saratov - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement