CHP'de Genel Başkanlığa Bir Aday Daha - Son Dakika
Güncel

CHP'de Genel Başkanlığa Bir Aday Daha

CHP'de Genel Başkanlığa bir aday daha çıktı.

22.01.2018 12:51

CHP'de Genel Başkanlığa bir aday daha çıktı. Eski İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal'ın ardından CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce de adaylığını açıkladı.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Meclis'te düzenlediği basın toplantısıyla, adaylığını açıkladı. İnce, "Benim elimde yeterli imza olduğu için aday adayı değilim adayım. İmza toplamaya da devam edeceğim" dedi.

KILIÇDAROĞLU'NU ELEŞTİRDİ

Kemal Kılıçdaroğlu'na da eleştiriler yönelten İnce, "2019'da CHP'nin cumhurbaşkanı adayı, genel başkanın iki dudağı arasında olmamalıdır. Tıpış tıpış oy vermeliyiz, gönüllü oy kullanmaya gitmeliyiz" dedi ve tüzük değişikliğini şart olduğunu söyledi. İnce, "CHP Genel Başkanı 'Partiyi ben yöneteyim, ülkeyi başkası yönetsin diyemez, bunu demelidir" ifadelerini kullandı.

(İHA)

CHP\'de Genel Başkanlığa Bir Aday Daha
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP'de Genel Başkanlığa Bir Aday Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement