Chp'li Halıcı: Teknolojiye Vereceğimiz Önem İnsanın Siyasetteki Öneminin Azalması Anlamına Gelmez - Son Dakika
Güncel

Chp'li Halıcı: Teknolojiye Vereceğimiz Önem İnsanın Siyasetteki Öneminin Azalması Anlamına Gelmez

Chp\'li Halıcı: Teknolojiye Vereceğimiz Önem İnsanın Siyasetteki Öneminin Azalması Anlamına Gelmez

CHP Genel Başkan Yardımcısı Emrehan Halıcı, Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu bir Genel Başkan Yardımcılığı makamının bulunduğu tek partinin CHP olduğunu vurgulayarak, "Siyasette teknoloji çok önemlidir."

07.12.2013 18:54

CHP Genel Başkan Yardımcısı Emrehan Halıcı, Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu bir Genel Başkan Yardımcılığı makamının bulunduğu tek partinin CHP olduğunu vurgulayarak, "Siyasette teknoloji çok önemlidir. Ama teknoloji bu kadar önemliyken insanı teknolojiden ayırmak mümkün değildir. Bizim teknolojiye vereceğimiz önem insanın siyasetteki öneminin azalması anlamına gelmez. İnsanlarla birebir konuşmak, onlara dokunmak, onlarla birebir iletişim kurmak muhakkak asıldır, esastır" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Halıcı, partisinin genel merkezinde 81 ilden gelen CHP'nin bilişim sorumlularının ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da bulunduğu "Bilişim Sorumluları Toplantısı"na katıldı.

Örgüt mensuplarından, genel merkez yöneticilerine, bilişim sorumlularından Genel Başkana kadar bütün CHP'liler olarak isteklerinin ve hedeflerinin aynı olduğunu belirten Halıcı, "Daha güzel, daha mutlu ve daha huzurlu bir Türkiye istiyoruz. Demokrasinin, özgürlüğün barışın egemen olduğu bir Türkiye istiyoruz" dedi.

CHP olarak iktidar olmak istediklerini anlatan Halıcı, "Bu istek acaba nasıl gerçekleşecek? Aslında bunun cevabı herkes tarafından biliniyor çok kolay bir cevabı var. Çalışacağız, çok çalışacağız, daha çok çalışacağız. Ama bu toplantıda çok çalışmanın nasıl biçimleneceğini belki incelemekte, değerlendirmekte yarar var. Çok çalışmak boşa kürek çekmek biçiminde olmamalı. Akıllı, verimli, üretken bir biçimde çalışmalıyız. Sonuca odaklanmalıyız. Sonucu almak için başından itibaren planlı, denetimli bir biçimde çalışmalıyız" diye konuştu.

Yapılacak çalışmaların saydam olması gerektiğini belirten Halıcı, "Birbirimizin ne yaptığını veyahut ne yapmadığını görebilmeliyiz, takip etmeliyiz ve birbirimizi denetleyebilmeliyiz. Ancak böyle olursa hangimizin başarılı olduğunu veyahut yeterince başarılı olamadığını görme, takip etme şansına sahip oluruz" şeklinde konuştu.

-"SİYASETTE TEKNOLOJİ ÇOK ÖNEMLİDİR"-

Bütün bu anlattıkları konuların gerçekleşmesi için bakılması gereken yerin, bilişim olduğunu ifade eden Halıcı şöyle devam etti:

"Büyük bir mutlulukla ve gururla ifade etmeliyim ki, Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu bir Genel Başkan Yardımcılığı makamının bulunduğu tek parti Cumhuriyet Halk Partisidir. Gene hemen eklemeliyim ki, tüzük kurultayında yaptığımız değişikliklerle bütün il ve ilçelerde seçimle işbaşına gelen bilişim sorumlularının bulunduğu tek partide Cumhuriyet Halk Partisidir.

Siyasette teknoloji çok önemlidir. Ama teknoloji bu kadar önemliyken insanı teknolojiden ayırmak mümkün değildir. Bizim teknolojiye vereceğimiz önem insanın siyasetteki öneminin azalması anlamına gelmez. İnsanlarla birebir konuşmak, onlara dokunmak, onlarla birebir iletişim kurmak muhakkak asıldır, esastır."

Teknolojinin insan için olduğunun altını çizen Halıcı, teknolojinin ne kadar önemli olursa olsun insan için olduğunun unutulmaması gerektiğini vurguladı. Halıcı, kendilerinin teknolojiyi dünyanın daha yaşanılır bir dünya haline gelmesi için, Türkiye'yi daha yaşanır bir ülke haline getirmek için kullanmaya başladıklarını belirtti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Chp'li Halıcı: Teknolojiye Vereceğimiz Önem İnsanın Siyasetteki Öneminin Azalması Anlamına Gelmez - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement