CHP'li Öğüt, Yavru Köpeğe Sahip Çıktı - Son Dakika
Güncel

CHP'li Öğüt, Yavru Köpeğe Sahip Çıktı

CHP\'li Öğüt, Yavru Köpeğe Sahip Çıktı

Kars'taki hayvan pazarında incelemelerde bulunan CHP Ardahan Milletvekili Öğüt, dondurucu soğukta titreyen köpek yavrusuna sahip çıktı.

18.01.2013 11:29  Güncelleme: 11:26

Kars'taki hayvan pazarında incelemelerde bulunan CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, dondurucu soğukta titreyen köpek yavrusuna sahip çıktı. Ensar Öğüt, kahveye götürüp ısınmasını sağladığı köpeğin karnını da doyurdu.

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, CHP Kars İl Başkanı Mustafa Aras ve partililerle birlikte Kars'ta Hayvan Pazarı'nı dolaştı. Yetiştiricilerin sıkıntıları görmek, sorunları dinlemek isteyen Ensar Öğüt, hayvan pazarına girişinde titreyen bir köpek yavrusunu gördü. Öğüt, köpeği kucağına alarak yakındaki bir kahveye götürdü. Burada sobanın yanında köpeği ısıtan Öğüt, ardından da karnını doyurdu. Kahvedekilerden köpeğe sahip çıkmalarını isteyen Öğüt, ardından pazara dönerek besicilerle sohbet etti.

Saçları, bıyıkları buz tutan, yüzleri ve eller buz kesen besicilerle zor şartları konuşan Öğüt, yüzü ve kulaklarının buz kestiğini belirtti. Öğüt, "Sabah vakti ısı eksi 26'ların üzerinde. Geceleri eksi 50'lere bile yaklaşıyor. Ardahan, Kars, Ağrı, Erzurum ve Doğu'nun diğer illerinin de benzer durumlarla karşılaştıklarını biliyoruz. Dondurucu soğuklarla mücadele edilen yerler, afet bölgesi ilan edilsin. Ayrıca, hayvan ucuzladığı için satılmıyor ve satsa da zarar ediyor. Şu anda pazarda alışveriş olmuyor. Bu ağır kış koşullarında, burada vatan bekçiliği yapan vatandaşlarımıza devletin maaş bağlaması lazım" diye konuştu. - Kars

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Öğüt, Yavru Köpeğe Sahip Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement