Chp'li Toptaş, Milli Eğitim Bakanı'na Yardım Kampanyasını Sordu - Son Dakika
Güncel

Chp'li Toptaş, Milli Eğitim Bakanı'na Yardım Kampanyasını Sordu

Chp\'li Toptaş, Milli Eğitim Bakanı\'na Yardım Kampanyasını Sordu

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'ya, "Bakanlık olarak İnsani Yardım Vakfı ile her sınıfın bir yetim kardeşi var adında kampanyası başlattığınıza dair bir protokol var mıdır? Bu anlaşmanın içeriği nedir?"...

05.12.2013 16:24

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'ya, "Bakanlık olarak İnsani Yardım Vakfı ile her sınıfın bir yetim kardeşi var adında kampanyası başlattığınıza dair bir protokol var mıdır? Bu anlaşmanın içeriği nedir?" diye sordu.

Toptaş, Milli Eğitim Bakanı'nın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına sunduğu soru önergesinde, "Bakanlığınız tarafından İHH ile birlikte kaç ilde ve kaç okulda "her sınıfın bir yetim kardeşi var' kampanyası yapılmaktadır?Kampanyanın başladığı günden bugüne kadar kaç sınıfa kaç yetim kardeş belirlenmiştir ve ne kadar yardım yapılmıştır?İnsani Yardım Vakfı dışında hangi vakıf ve derneklerle bu tür kampanyalar yapılmaktadır? İyilikte yarışan sınıflar adı altında yapılan kampanyada yardım edilecek çocukların tüm bilgilerinin okulların duyuru panolarında teşhir edilmesi çocukların psikolojisini zedeleyecek bir uygulama değil midir? Bu uygulamanın çocuklar üzerinde yaratacağı etkiler pedagojik olarak irdelenerek değerlendirilmiş midir? Bu uygulamayı doğru buluyor musunuz?" sorularını yöneltti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Chp'li Toptaş, Milli Eğitim Bakanı'na Yardım Kampanyasını Sordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement