CHP Safranbolu Teşkilatı Cumhuriyet Yemeği Verdi - Son Dakika
Güncel

CHP Safranbolu Teşkilatı Cumhuriyet Yemeği Verdi

CHP Safranbolu Teşkilatı Cumhuriyet Yemeği Verdi

CHP Safranbolu İlçe Başkanlığı Cumhuriyetin 90. yıl dönümü nedeniyle Bağlar Saray Otel'de yemek düzenledi.

02.11.2013 20:48  Güncelleme: 20:56

CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, 4 bayan milletvekilinin başörtüleriyle TBMM'ye gelmesiyle ilgili, "AK Partili o bayan arkadaşlarımız bugün varlıklarını laik Türkiye Cumhuriyetine borçlular" dedi.

CHP Safranbolu İlçe Başkanlığı tarafından Cumhuriyetin 90. yıldönümü nedeniyle Bağlar Saray Otel'de yemek düzenledi. Yemeğe CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, İl Başkanı Bayram Karadağ, İlçe Başkanı Abdullah Çakır, CHP Safranbolu Belediye Başkan aday adayları Bülent Türkoğlu ve Cumhur Onkardeşler ile çok sayıda partililer katıldı.

CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, 4 bayan milletvekilinin başörtüleriyle TBMM'ye gelmesiyle ilgili, "Türkiye hep beraber bir konuya odaklandı. Başörtülü 4 bayan milletvekilinin geleceği ve bununla ilgili TBMM'de parti gruplarının tavırları, düşünceleri ve gösterecekleri tepki ülkenin gündemini kapladı. Bir kesim ise CHP'nin mecliste tartışma oluşturması ve bu tartışma ile meclisi kavga ortamına sürüklemesi ve buradan da ülkenin hep beraber yaşadığımız bölünmüşlüğü parçalanmışlığı sayın Başbakan'ın ülkeyi ikiye ayrıştırılmasını mecliste görülmesini beklediler. AK Parti'de bunu özellikle kurguladı. Mecliste öyle bir olay cereyan etmedi. Partiler, görüşlerini düşüncelerini tavırlarını demokrasi adına ortaya koydular. Hep beraber meclisteki milletvekilleri yüz akı ile çıktı. Kamuoyunu bugün bir barış havası içersinde. Ben o mutlu havayı yaşayan milletvekili olarak buraya gururla geldim" dedi.

"Başı örtülü milletvekili bayan arkadaşlarımızın meclise gelmesinden gocunmadık, yüksünmedik onların oraya gelişleri ile kavga dövüş oluşturmadık" diyen Yıldız, "Ama bu kadın milletvekillerimiz Türkiye'de demokrasi yaşattık derken, kadın haklarını, Türkiye'de yokluğu, yoksulluğu, bugün içinde bulunduğu çıkmazımızı, hepsini bir tarafa bıraktılar. Onlar için tek bir şey vardı, Allah kabul etsin hacca gidip tövbe etmişler. O tövbelerinin gereği olarak da meclise başörtüsü tıkılarak gelmişler. AK Partili o bayan arkadaşlarımız bugün varlıklarını laik Türkiye Cumhuriyetine borçlular. Bizim barışımız Türkiye Cumhuriyetinin laik olmasından kaynaklandığını bir kere daha akıllarına yer etmesidir" diye konuştu. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP Safranbolu Teşkilatı Cumhuriyet Yemeği Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement