Cıbıltepe'de Kayak Keyfi - Son Dakika
Güncel

Cıbıltepe'de Kayak Keyfi

Cıbıltepe\'de Kayak Keyfi

Türkiye'nin önemli kayak merkezleri arasında yer alan Cıbıltepe'de turistler kayak yapmanın keyfini yaşadı.

08.02.2014 11:52  Güncelleme: 12:09

Türkiye'nin önemli kayak merkezleri arasında yer alan Cıbıltepe'de turistler kayak yapmanın keyfini yaşadı.

Kar kalınlığı 53 santimetre ölçülen Cıbıltepe'de, özellikle yarıyıl tatilini fırsat bilen kayakseverlerle Rusya ve Ukrayna'dan gelen yabancı turistler pistleri doldurdu.

Kayak ve snowboard yapan, kızak kayan turistler, kristal kar ve sarıçam ormanlarıyla kaplı pistlerde güzel vakit geçirmeye çalıştı. Bütün pist ve liftlerin açık olduğu kayak merkezinde, öğrenciler yarıyıl tatilinin son günlerini de kayak yaparak değerlendirdi.

Özellikle Karanlıkdere mevkisindeki 2. etap pistlerde yoğunluk yaşandığı gözlendi. Cıbıltepe'de faaliyet gösteren otellerdeki doluluk oranları da yüzde 100'e ulaştı.

Bir otelin genel müdürü Mehmet Saraçoğlu, AA muhabirine, dolu dolu bir tatil süreci geçirdiklerini belirterek, yabancı misafirlerin yanı sıra yerli turistlerin de kayağa büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

Tatil süresince gelen yerli ve yabancı turistlerin en iyi şekilde ağırlandığını ifade eden Saraçoğlu, "Sezon başında biraz sıkıntı yaşadık ancak tatille güzel bir sezon geçiriyoruz. Rezervasyonlarımız devam ediyor. Bundan sonra yeni turist kafileleri gelecek. Hedefimiz nisan ayı ortalarına kadar kayak pistlerini yerli ve yabancı turistlerle doldurmak" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cıbıltepe'de Kayak Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement