Aydın'ın Söke İlçesi'nde, polis ve jandarmanın birlikte bir arazideki iki ayrı kulübeye düzenlediği operasyonda, biri kurusıkı iki tabanca ile çok sayıda mühimmat ele geçirildi. Kulübenin çitfe cinayet suçundan aranan K.T. tarafından kullanıldığı belirlenip, yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.
Bir ihbarı değerlendiren Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli bir otomobilin Ağaçlı Mahallesi, Ovacık Mevkisi'ndeki bir araziye gittiğini belirledi. Bunu üzerine bölgeye giden polis ekipleri, burada iki kulübeye jandarmayla birlikte operasyon düzenledi. Her iki kulübede yapılan aramada, ruhsatsız olduğu belirlenen ve seri numaraları kazınmış, biri kurusıkı, diğeri 7.65 milimetre çapında 2 tabanca, 1 kalaşnikof otomatik tüfek şarjörü, 1 tüfek dürbünü, 3 telsiz, 3 el dürbünü, 1 av tüfeği namlusu, 2 pompalı tüfek dipçiği, 12 tabanca mermisi kovanı, 1 kalaşnikof tüfeği mermisi kovanı, 1 döner bıçağı, 1 pala, üzerinde "Kuşadası Arama Kurtarma" yazan bir jeneratör, 1'i dizüstü diğeri tablet 2 bilgisayar ve bir miktar kenevir tohumu ele geçirildi.
Kulübeleri kullandığı belirlenen K.T.'nin geçen 22 Temmuz'da Söke'nin Kemalpaşa Mahallesi'ndeki bir düğünde çıkan kavgada Mehmet Taşdemir (28) ile Yunus Tuna'nın (20) öldürülmesi olayına karıştığı gerekçesiyle arandığı belirlenip, yakalanması için çalışma başlatıldı. - Aydın
Son Dakika › Güncel › Çifte Cinayet Şüphelisinin Kulübeleri Cephanelik Gibi Çıktı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?