Cinayetin Ardından 'kadın Meselesi' Çıktı - Son Dakika
Güncel

Cinayetin Ardından 'kadın Meselesi' Çıktı

Cinayetin Ardından \'kadın Meselesi\' Çıktı

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi'nde dün gece bir kişinin öldüğü, bir kişinin de yaralandığı bıçaklı kavganın, 'kadın meselesi'nden kaynaklandığı ortaya çıktı.

31.05.2011 18:00

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi'nde dün gece bir kişinin öldüğü, bir kişinin de yaralandığı bıçaklı kavganın, 'kadın meselesi'nden kaynaklandığı ortaya çıktı.

Dün gece Gebizli Mahallesi'nde meydana gelen olayda motosiklet üzerinde bıçaklı saldırıya uğrayan 43 yaşındaki Ömer Dik öldü, 20 yaşındaki Murat Yalçın ise yaralandı. Yaralı Yalçın kendilerine saldıran kişinin, terzilik yapan 52 yaşındaki Abdullah Köleci olduğu söyledi. Gözaltına alınan Köleci ifadesinde, Hatice Öztürk adlı kadınla yaklaşık 3 aydır birlikte yaşadığını belirterek, şöyle dedi:

"Bir süre önce kavga ettiğim Öztürk benden ayrıldı. Sonradan öğrendim ki Murat Yalçın adlı pazarcı gençle birlikte olmaya başlamış. Kısa süre sonra yanıma gelen Hatice Öztürk bana, 'Murat ile ayrıldım. Seninle olmak istiyorum' dedi. Ben de teklifi kabul ederek tekrar beraber yaşamaya başladık. Ancak Murat eski sevgilisinin bana tekrar döndüğünü öğrenince sürekli işyerime gelip bana hakaret ve tehditlerde bulunuyordu. Ben ise kendisine bir şey demedim. Olay gecesi de arkadaşıyla birlikte gelerek yine bana haraket ve tehditlerde bulundu. Ben de bıçakla korkutmak istedim. Ancak bana saldırınca ben de bıçakla yaraladım. Sonradan öğrendim ki arkadaşı ölmüş. Pişmanım. "

Hastanedeki tedavisi tamamlanan Murat Yalçın da aralarındaki kavganın nedeninin Hatice Öztürk olduğunu söyledi. İfadesi alınan kadın serbest bırakılırken, hayati tehlikesi bulunmayan Yalçın taburcu edildi. Abdullah Köleci ise çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cinayetin Ardından 'kadın Meselesi' Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement