AK Parti'li Civelek TÜMSİAD'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

AK Parti'li Civelek TÜMSİAD'i Ziyaret Etti

AK Parti\'li Civelek TÜMSİAD\'i Ziyaret Etti

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, TÜMSİAD Gebze şubesine nezaket ziyaretinde bulundu.

31.08.2013 10:40  Güncelleme: 14:39

Beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcıları Metin Gökçe, Ekrem Özenir, İl yönetim kurulu ve Gebze İlçe yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyetle Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Gebze şubesini ziyaret eden Civelek heyetine Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise sonradan katıldı.

Civelek heyetini TÜMSİAD Gebze şube başkanı Ensar Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ülke ve Dünya gündemine ait konuların görüşüldüğü ziyarette Suriye ve Mısır'da yaşanan olaylar ele alındı. Bu ülkelerde yaşanan katliamları, insani duyguları olanların kabul edemeyeceğini belirten AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, "TÜMSİAD'ı yakından tanıyoruz, zikri ve fikirleri ile bu ülkeye hizmet için varlar." diye konuştu.

TÜMSİAD Gebze şube başkanı Ensar Korkmaz ise Mahmut Civelek ve beraberindeki heyete ziyaretleri için teşekkür ederek, TÜMSİAD ailesinin bu konularda duyarsız kalmadığını söyledi. "Hükümetin mazlum halkların yanında olan tutumunu desteklediklerini belirten Korkmaz, Gebze şubesi olarak elimizden geleni yapmaya hazırız." diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AK Parti'li Civelek TÜMSİAD'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement