Cizre'deki Terör Saldırısı - Son Dakika
Güncel

Cizre'deki Terör Saldırısı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK üyelerince roketatarla gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen polis memuru Erol Aktürk'ün (43) cenazesi Manisa'daki evine getirilerek helalilik alındı.

02.01.2016 11:46

Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK üyelerince roketatarla gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen polis memuru Erol Aktürk'ün (43) cenazesi Manisa'daki evine getirilerek helalilik alındı.

Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi morgundan alınan şehit Aktürk'ün cenazesi meslektaşları tarafından, Yunusemre ilçesi Güzelyurt Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarındaki evinin önüne getirildi.

Burada düzenlenen törene, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ile Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur ile Tur Yıldız Biçer, şehidin yakınları, meslektaşları ve ailesi katıldı.

Sedye ile getirilen şehidin annesi Aliye Aktürk, eşi Şule, çocukları Rümeysa, Tuba ve Mehmet Akif Aktürk ise şehidin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

Okunan duanın ardından, şehit Aktürk'ün cenazesi, toprağa verilmek üzere İzmir'e gönderildi.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, önceki gün operasyon sırasında terör örgütü PKK üyelerince güvenlik güçlerine roketatarla gerçekleştirilen saldırıda 1 polis şehit edilmiş, 5 polis de yaralanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cizre'deki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement