Çölaşan: Türk Milleti Kavramı Silinmek İsteniyor - Son Dakika
Güncel

Çölaşan: Türk Milleti Kavramı Silinmek İsteniyor

Çölaşan: Türk Milleti Kavramı Silinmek İsteniyor

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Tansel Çölaşan: Son zamanlardaki gelişmelerin ardından Türk milleti kavramı silinmeye çalışılıyor.

13.04.2013 16:10  Güncelleme: 16:39

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Tansel Çölaşan, son zamanlardaki gelişmelerin ardından Türk milleti kavramının silinmeye çalışıldığını savunarak, herkesin bununla mücadele etmesi gerektiğini söyledi.

ADD Denizli Şubesi'nin kuruluşunun 22. yılı dolayısıyla Kelleci Kardeşler Restoran'da yemek düzenlendi. Yemeğe ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin, ADD Şube Başkanı Gülizar Biçer Karaca, CHP İl Başkanı Mehmet Ali Orpak, Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan ve çok sayıda dernek üyesi katıldı. Yemek öncesi konuşan Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Tansel Çölaşan, son zamanlardaki gelişmelerin ardından büyük rahatsızlık duyduklarını söyledi. Türk milleti kavramının yok edilmeye çalışıldığını savunan Çölaşan, "Biz Kürt kardeşlerimizle her zaman iyi geçiniyoruz. Kimsenin bayrakla, marşla bir sıkıntısı yok. Ancak bölücüler ve yobazlar ülkede bazı şeyleri değiştirmek istiyor. Bizim buna izin vermememiz gerekir. Hepimiz bir araya gelerek ülkenin bu kötü gidişatını değiştirmek için çalışmalıyız. Onlar nasıl kapı kapı anlatıyorsa bizler de herkese Türk milletinin önemini anlatmalıyız" dedi.

Türkiye'de her yerin kontrol altına alındığını belirten Çölaşan, "Demokrasi diye diye önümüze neler getirdiler. Bize bu Cumhuriyet elimize tepsiyle sunuldu. Belki uzun süre kıymetini bilemedik. Ama kaybına ilişkin bir süreç yaşamaya başladığımızda hakikaten mücadele azmini görüyoruz. Burada herkes bunun için duruyor" diye konuştu. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çölaşan: Türk Milleti Kavramı Silinmek İsteniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement