Çorum'da Yetkili Servis Dolandırıcılığı: 2 Şüpheli Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Çorum'da Yetkili Servis Dolandırıcılığı: 2 Şüpheli Yakalandı

Çorum\'da Yetkili Servis Dolandırıcılığı: 2 Şüpheli Yakalandı

Çorum'da telefonda kendilerini yetkili servis elemanı olarak tanıtan 2 şüpheli, bir kişiyi 7 bin lira dolandırdıkları iddiasıyla yakalandı. Şüpheliler, evdeki kombiye bakım yapacaklarını söyleyerek mağduru ikna etti ve hizmet karşılığında 7 bin lira talep etti. Mağdurun parasının olmadığını söylemesi üzerine şüpheliler, mağdur ve eşini bir ATM'ye götürerek parayı aldı. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, şüphelilerin kullandığı aracı takip ederek yakaladı. Gözaltına alınan şüphelilerin üzerinde bulunan 7 bin lira ise sahibine teslim edildi.

22.05.2024 13:47

Çorum'da telefonda kendilerini yetkili servis elemanı olarak tanıttıkları kişiyi 7 bin lira dolandırdıkları iddiasıyla 2 şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, M.K. (31) ve M.S. (45), telefonda kendilerini bir markanın yetkili servisi olarak tanıttıkları N.K'ye (74) evindeki kombiye bakım yapmaları gerektiğini söyledi.

N.K'yi bakıma ikna eden şüpheliler, eve giderek bir müddet kombi ile ilgilendikten sonra hizmet karşılığı olarak 7 bin lira talep etti.

N.K'nin o kadar parasının olmadığını söylemesi üzerine 2 şüpheli, N.K. ve eşi Y.K'yi (71) bir ATM'ye götürerek, 7 bin lirasını aldı. Durumdan şüphelenen N.K'nin ihbarı üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, zanlıların kullandığı aracı belirledi.

Takip sonucu kentten ayrıldığı belirlenen araç, Ankara yolunda durduruldu. Araçta bulunan M.K. ve M.S. gözaltına alındı. Araçta bulunan 7 bin lira ise sahibine teslim edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çorum'da Yetkili Servis Dolandırıcılığı: 2 Şüpheli Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement