Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Bu Adamı Atamıyorsan CHP Gider - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Bu Adamı Atamıyorsan CHP Gider

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un açıklamasıyla ilgili Kılıçdaroğlu'na, Doğru bulmam deme ihraç talebiyle bu adamı at. Atamazsan bu CHP gider." dedi

05.04.2017 12:12  Güncelleme: 12:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un "Denize dökeceğiz" sözlerine sert tepki gösterdi. Erdoğan,"Genel Başkanları çıkıyor 'doğru bulmam' diyor. Doğru bulmam deme hemen sen kesin ihraç talebiyle bu adamı at! Atamıyorsan bu CHP gider. Bunun adı bölücülüktür bu ülkeyi parçalamaktır." dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasının o kısmı:

BE TERBİYESİZ HERİF! BU MİLLET YUNAN MI DENİZE DÖKÜYORSUN?

Sen kimsin haddini bil? Seni Samsun'a, Sivas'a, Amasya'ya sokmazlar! Be terbiyesiz herif! Bu millet Yunan mı? Biz Yunan'ı denize döktük. Senin ayakta durmaya mecalin var mı? Genel Başkanları çıkıyor "doğru bulmam" diyor. Doğru bulmam deme hemen sen kesin ihraç talebiyle bu adamı at! Atamıyorsan bu CHP gider. Bunun adı bölücülüktür, bu ülkeyi parçalamaktır. Biz ülkeyi bu tür bölücülerden temizliyoruz. Bizim farkımız bu. Ama biz hayır diyenleri denize dökmeyiz. Biz hayır diyenlere özel bir sembolik siyaset müzesi kuracağız. Orada objeleri sergileyeceğiz. Öyle bir tarih geldi ki hayır diyenler vardı, onların da tezleri şunlar şunlardı diyeceğiz.

BUNLARIN HAKKINDA DAHA FAZLA KONUŞMAK İSRAFTIR

Kulağımızın duymadığı birçok zırvalar var. Lafa gelince özgürlüğü, halkçılığı kimseye bırakmazlar ama milletin tercihine saygı duymazlar. Milletimiz bunlara 16 Nisan'da gereken dersi verecek. Biz türlerinin son örneği olan tek parti dönemi artığı siyasetçileri müzeye kaldıracağız. Bunlar hakkında daha fazla söz söylemek israftır. Bizim inancımızda da israf haramdır.

HÜSNÜ BOZKURT NE DEMİŞTİ?

CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, Halk TV'deki Halk Arenası programında "Adımın Hüsnü olduğu kadar eminim 'Hayır' çıkacak, bu millete güvenmek gerek. En az yüzde 60-65 'Hayır' çıkacak. Ama arkadaşlar de ki 'Evet' çıktı... Kimse heveslenmesin, biz yine Samsun'dan başlarız, Amasya'ya, Sivas'a gideriz, Ankara'ya geliriz. Buradan İnönü'ye, Sakarya'ya... Ulan sizi İzmir'e kadar kovalamazsak anamızdan emdiğimiz süt helal olmasın. Yine sizi de sizin gibi emperyalistleri de denize dökeriz" diye konuşmuş, sözleri tepki çekmişti.




Erdoğan\'dan Kılıçdaroğlu\'na: Bu Adamı Atamıyorsan CHP Gider
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Bu Adamı Atamıyorsan CHP Gider - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement