Cumhurbaşkanı Gül'ün kabulü - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Gül'ün kabulü

Cumhurbaşkanı Gül\'ün kabulü

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve beraberindeki Türkiye Çocuk ve Medya Kongresi heyetini kabul etti.

04.11.2013 20:57

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve beraberindeki Türkiye Çocuk ve Medya Kongresi heyetini kabul etti.

Çankaya Köşkü'nde gerçekleşen kabulde, Kongre heyeti, Cumhurbaşkanı Gül'e, 27 Mayıs 2013'te başlayan Çocuk ve Medya Hareketi ile 14-15 Kasım'da gerçekleştirilecek Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) Çocuk ve Medya Kongresi hakkında detaylı bilgi sundu.

Kabulde, 19'u yabancı 360 delegenin yer alacağı kongrenin, medya-çocuk ilişkilerinde, çocukları olumsuzluklardan korumak ve çocukların medyayı doğru kullanımı konusunda farkındalık oluşturmak şeklindeki amaçları dile getirildi. Heyet ayrıca Cumhurbaşkanı Gül'e, üzerinde kendisinin çocukluk fotoğrafının da yer aldığı gönüllü delege kartını takdim etti.

Kabulde Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın yanı sıra Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Davut Dursun, BYEGM Genel Müdürü Murat Karakaya, Kongre Başkanı Haluk Yavuzer ile öğrenciler Defne Nalbantoğlu, Duru Onbaşılar, Bade Yüzbaşıoğlu, Nehir Erden, Sare Nur Avcı, Denizay Yiğit, Mücahit Türkmen, Aybüke Sultan Mirzelioğlu ve Efe Durdu yer aldı.

-başbakan yardımcısı arınç

-çocuk ve medya kongresi heyeti

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Gül'ün kabulü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement