Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

Bazı sivil toplum kuruluşlarınca Kadıköy'de "Türkiye Recep Tayyip Erdoğan İçin Yürüyor" isimli sevgi yürüyüşü düzenlendi.

08.08.2014 22:29

Kadıköy'de bazı sivil toplum kuruluşlarınca, "Türkiye Recep Tayyip Erdoğan İçin Yürüyor" isimli sevgi yürüyüşü düzenlendi.

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı önünde toplanan gruptakiler, "Türkiye Recep Tayyip Erdoğan İçin Yürüyor" pankartı açarak, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan lehine slogan attı.

Ellerindeki flama ve posterleri sallayarak Söğütlüçeşme Caddesi'nden Kadıköy İskele Meydanı'na kadar yürüyen grup adına açıklama yapan Rize Dernekler Federasyonu Başkanı Celal Erdoğan, Kadıköy Meydanı'ndan ülkenin dört bir yanına ve bütün dünyaya anlamlı bir selam söylediklerini kaydetti.

Celal Erdoğan, "Ülkemizde 12 yılda sayısız hizmetleriyle milletin gönlünde taht kurmuş 12. cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek için Türkiye'nin önemli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle buradayız" şeklinde konuştu.

Federasyon başkanı Erdoğan, saatler sonra yapılacak cumhurbaşkanı seçiminde "milletin adamı" Recep Tayyip Erdoğan'a destek verdiklerini bir kez daha Kadıköy'den deklare ettiklerini söyledi.

Yürüyüşe, AK Parti İstanbul milletvekilleri Metin Külünk ve Mehmet Domaç ile AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Hurşit Yıldırım da katıldı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement