Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun Selçuk-İzmir Etabı Notları - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun Selçuk-İzmir Etabı Notları

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu\'nun Selçuk-İzmir Etabı Notları

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun Selçuk-İzmir etabı notları SELÇUK,(DHA) BU yıl 51'inci kez gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun Selçuk-İzmir arasındaki 7'nci etabı, St Jean Kilisesi'nin önünden start aldı.

02.05.2015 14:10

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun Selçuk- İzmir etabı notları

SELÇUK,(DHA)

BU yıl 51'inci kez gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun Selçuk-İzmir arasındaki 7'nci etabı, St Jean Kilisesi'nin önünden start aldı.

Startı Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Eski Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı verdi. Tura katılan 168 bisikletçiden 157'si Selçuk'tan start aldı. Toplam 166.3 kilometrelik etap İzmir Karşıyaka'da son buldu.

YARIŞ NOTLARI

Selçuk - İzmir etabında 1 sprint primi, 52 ve 137 kilometrelerde 2 Tırmanış Primi (KOM) ve 125. Km.de Türkiye Güzellikleri kapısından geçildi.

Torku Şekerspor'dan Sergey Grechyn ana grubun önünde çok hareketli gözüktü. Torku Takımı'nın bir kaçış yapmak için çok istekli olduğu gözlendi.

Kırmızı mayonun sahibi Colombia Takımı'ndan Juan Pablo Valencia'nın etap sırasında doğum günü kutlandı.

Turkuaz ve Yeşil mayoların sahibi Lampre Takımı'nda herkes çok mutlu görünüyor. Zira büyük efor sarf edip iki mayonun sahibi oldular.

Lampre Merida'dan Kristijan Durasek Turkuaz mayoyu korumanın zor olduğunu, TUR'un sonuna kadar mücadeleyi bırakmayacağını söyledi. Aynı Takım'dan Sacha Modolo ise Yeşil mayonun sahibi.

Etixx-Quick Step'in yıldız bisikletçisi Tom Boonen Bu etapta herşey mümkün. Ayrıca daha Genel Klasman sıralaması da kesin değil diyerek adeta Durasek ve arkadaşlarına gözdağı verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun Selçuk-İzmir Etabı Notları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement