Dale Carnegie Akademi'den Doktorlara Özel Sunum Teknikleri - Son Dakika
Güncel

Dale Carnegie Akademi'den Doktorlara Özel Sunum Teknikleri

Dale Carnegie Akademi\'den Doktorlara Özel Sunum Teknikleri

Dale Carnegie Akademi, doktorların kongre ve klinik sunumlarını daha ilgi çekici hale getirebilmelerini sağlayan sunum tekniklerini, özel bir programla anlatıyor.

08.08.2018 09:28

8 Eylül Cumartesi günü, doktorlara özel olarak gerçekleştirilecek sunum teknikleri eğitimi, kongre sunumlarının yanı sıra, doktorların hastaları ile gerçekleştirdikleri bire bir görüşmelerde de verim sağlıyor. Söz konusu eğitime, bugüne kadar, tüm dünyadan 8 milyondan fazla tıp doktoru katılarak iletişim becerilerini üst noktaya taşıdı.

Tüm dünyada iş odaklı kişisel gelişim denildiğinde ilk akla gelen kurum olan Dale Carnegie Akademi, sadece tıp doktorlarına özel, tek günlük bir programla, ilgi çekici sunum teknikleri eğitimi düzenliyor. Tıp doktorları, 8 Eylül 2018, Cumartesi günü düzenlenecek eğitimle, kongre ve klinik sunumlarıyla, yaptıkları bire bir görüşmeleri, nasıl daha interaktif, verimli ve ilgi çekici hale getirebileceklerini öğrenecekler.

Dale Carnegie Akademi Türkiye ofisinde gerçekleşecek eğitimin temel faydaları arasında; açık, net ve ikna eden bir iletişim sağlayabilmek, dinleyicilerin katılımını desteklemek ve verimli bir içeriğin yapısı hakkında bilgi sahibi olmak bulunuyor.

Bilimsel bilgiyi en iyi donanımla hazırlayan doktorların, bunu sergilerken de aynı mükemmeliyetçi yaklaşımı yakalayabilmeleri adına düzenlenen eğitim, tıp doktorlarının kendilerini, çalıştıkları bölümü, sunum konularını etkileyici biçimde sunma yöntemlerinin yanı sıra, bu yetkinliklerini en iyi şekilde sergilemelerini sağlayacak bire bir koçluk hizmetini de kapsıyor. Tıp doktorları Dale Carnegie koçları ile özel olarak çalışma ve iç performanslarını ortaya çıkartarak, gerçek performanslarını özgüvenle sergileyebilme yollarını keşfediyor.

Dale Carnegie Akademi'nin tıp doktorlarına yönelik eğitiminin en önemli bölümlerinden biri ise, stres altındayken doğru iletişim kurma becerisi… Eğitimde, özellikle kongrelerde sıkça karşılaşılan durumlar ele alınarak, baskı altında soğukkanlılığın nasıl korunacağı ve bu şartlar altında stratejik bir dille soruları yanıtlama şekilleri üzerinde de çalışılıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dale Carnegie Akademi'den Doktorlara Özel Sunum Teknikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement