
Avrupa'da yaşayan 13-30 yaş arası gençler arasında 14 Aralık-31 Ocak tarihleri arasında düzenlenen "Avrupa'nın Yıldızları" Kısa Film Yarışması'na Darüşşafaka Eğitim Kurumları 11. sınıf öğrencilerinden Ayşegül Türk ve Zeynep Alemdağ ile Oğuz İzzet Uz ve Furkan Şahin hazırladıkları iki kısa filmle 95 katılımcı arasından seçilerek finale kaldı.
Darüşşafakalı öğrencilerin Türkiye'deki ve Avrupa Birliği'ndeki politik karar alma sürecine etki edebilmek için Avrupa'ya yaratıcı bir yol gösterme isteğini anlatan iki kısa film, farklı alanlarda uzman kişilerden oluşan uluslararası jüri tarafından seçildi.
Kazananların çevrimiçi oylama, halk oylaması ve jüri oylamasıyla belirleneceği yarışmanın finali 31 Mart tarihinde Lüksemburg ve Londra'da gerçekleşecek.
Son Dakika › Güncel › Darüşşafakalı Öğrenciler 2 Kısa Filmle Avrupa'da Finale Kaldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.