Datça'da Briç Heyecanı Muğla'nın Datça İlçesi'nde Geleneksel Olarak Düzenlenen, 14'üncü Datça Briç Festivali 10 İlden 80 Sporcunun Katılımı ile Başladı. - Son Dakika
Güncel

Datça'da Briç Heyecanı Muğla'nın Datça İlçesi'nde Geleneksel Olarak Düzenlenen, 14'üncü Datça Briç Festivali 10 İlden 80 Sporcunun Katılımı ile Başladı.

Datça\'da Briç Heyecanı Muğla\'nın Datça İlçesi\'nde Geleneksel Olarak Düzenlenen, 14\'üncü Datça Briç Festivali 10 İlden 80 Sporcunun Katılımı ile Başladı.

Datça Briç Kulübü tarafından gerçekleştirilen ve dört gün sürecek olan festivalin ilk gününde, Datça Belediye Başkanlığı Kupası sahiplerini buldu.

07.11.2011 11:16

Datça Briç Kulübü tarafından gerçekleştirilen ve dört gün sürecek olan festivalin ilk gününde, Datça Belediye Başkanlığı Kupası sahiplerini buldu. Doğu-Batı ve Kuzey-Güney gruplarında birincilikleri İzmir bölgesi sporcuları kazandı.

Datça Belediye Başkanı CHP'li Şener Tokcan, festivalin açılışında yaptığı konuşmada tüm sporculara başarı dileğinde bulunarak, Briç turnuvası boyunca sadece masanın başında kalarak Datça'nın güzelliklerini kaçırmamanızı tavsiye ediyorum. Fırsat buldukça, oyundan kalktıkça, Datça'nın güzelliklerini yaşamaya bakın. Havanın da güzel olması nedeniyle, tarihi antik kent Knidos'a, Palamutbükü'ne Kargı'ya, Hayıtbükü'ne gitmenizi özelikle tavsiye ediyorum. Briç, zekanın ve şansın en iyi şekilde yoğrulduğu bir oyun. İnanıyorum ki Datça, birçok alanda olduğu gibi briçte de hak ettiği konuma ulaşacaktır dedi.

Datça Briç Kulübü Turnuva Direktörü ve Eğitim koordinatörü Mustafa Tataroğlu ise bu yıl 14'üncüsü gerçekleştirilen briç festivaline başta Muğla olmak üzere, İzmir, Eskişehir, İstanbul, Ankara, Malatya, İçel, Manisa, Antalya ve Balıkesir'den toplam 80 sporcunun katıldığını söyledi.

Festivalin ilk gününde yapılan karşılaşmalarde, İzmir bölgesi sporcularından Hakan Göksu-Başak Oruç Orhan çifti 15 bin 795 toplam puanla Doğu-Batı Grubu'nun, yine İzmir bölgesi sporcularından Arif Özkayalar- Recep Köken çifti ise toplam 15 bin 795 puanla Kuzey-Güney Grubu'nun şampiyonu oldu.

Mehmet ÇİL DATÇA (Muğla), (DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Datça'da Briç Heyecanı Muğla'nın Datça İlçesi'nde Geleneksel Olarak Düzenlenen, 14'üncü Datça Briç Festivali 10 İlden 80 Sporcunun Katılımı ile Başladı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement