Davutoğlu: Zannettiler Ki Diyarbekirli Ahmet Korkar. Allah Canımı Alacaksa Diyarbakır'da Alsın (3) - Son Dakika
Güncel

Davutoğlu: Zannettiler Ki Diyarbekirli Ahmet Korkar. Allah Canımı Alacaksa Diyarbakır'da Alsın (3)

01.04.2016 20:07

Diyarbakır-erbil VE KKTC UÇAK SEFERLERİ BAŞLIYORBaşbakan Ahmeit Davutoğlu, Diyarbakır'da Ak Parti il başkanlığını ziyaret etti.

Diyarbakır-erbil VE KKTC UÇAK SEFERLERİ BAŞLIYOR

Başbakan Ahmeit Davutoğlu, Diyarbakır'da Ak Parti il başkanlığını ziyaret etti. Partililerle bir araya gelen Davutoğlu, Türk Hava Yolları'nın (THY) Diyarbakır'dan Kuzey Irak'ın Erbil kentine 10 Nisan'da, Diyarbakır'dan KKTC Ercan Havalimanı'na ise 1 Mayıs'ta seferlere başlayacağını söyledi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, daha sonra Jandarma Özel Harekat Tabur'unda görev yaptığı sırada şehit olan Uzman Çavuş Süleyman İyikul'un ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Davutoğlu: Zannettiler Ki Diyarbekirli Ahmet Korkar. Allah Canımı Alacaksa Diyarbakır'da Alsın (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement