DEM Parti'den Kozağaçlı'ya sert tepki - Son Dakika
Son Dakika Logo

DEM Parti'den Kozağaçlı'ya sert tepki

17.04.2025 17:55

DEM Parti, Selçuk Kozağaçlı'nın yeniden tutuklanmasını kınadı, serbest bırakılmasını talep etti.

(ANKARA) - DEM Parti, Çağdaş Hukukçular Derneği Onursal Genel Başkanı Selçuk Kozağaçlı'nın tahliye edilmesinin ardından yeniden gözaltına alınıp tutuklanmasına tepki gösterdi. Açıklamada, "Keyfilik ve hukuk eliyle hukuksuzluk, yargıyı siyasetin aracı haline getirmiş durumdadır. Bu hukuksuzluğu en sert biçimde kınıyoruz. Av. Selçuk Kozağaçlı derhal serbest bırakılmalıdır" denildi.

DEM Parti'nin sosyal medya hesabından, Çağdaş Hukukçular Derneği Onursal Genel Başkanı Selçuk Kozağaçlı'nın tahliye edilmesinin ardından yeniden gözaltına alınıp tutuklanmasına ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Çağdaş Hukukçular Derneği Onursal Genel Başkanı Selçuk Kozağaçlı'nın, sekiz yıldır tutulduğu cezaevinden tahliye edilmesinden sonra henüz 24 saat bile geçmeden yeniden gözaltına alınıp tutuklanması bir akıl tutulmasıdır. Keyfilik ve hukuk eliyle hukuksuzluk, yargıyı siyasetin aracı haline getirmiş durumdadır. Bu hukuksuzluğu en sert biçimde kınıyoruz. Av. Selçuk Kozağaçlı derhal serbest bırakılmalıdır."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel DEM Parti'den Kozağaçlı'ya sert tepki - Son Dakika


Advertisement