Demirpark AVM'de Yazarlar Fırtınası - Son Dakika
Güncel

Demirpark AVM'de Yazarlar Fırtınası

Demirpark AVM\'de Yazarlar Fırtınası

Yazar Cihangir Koca, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimini ve laborant ve veteriner sağlık teknikerliği bölümünü bitirdi.

21.05.2012 11:41

DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi' nde Ada Store Müzik Kitap Evi' nin katkılarıyla açılan 2. kitap sergisi' nde 19-20 Mayıs tarihleri arasında saat 14.00-16.00' da çocuk kitapları yazarı Fatma Kılıç, Cihangir Koca, Selma Aydın ve şair Kahraman Tazeoğlu okuyucularıyla buluştu.

İlk kitabı "Şah Gılliz" yayınladı. Millet olma bilincimizin işlendiği bu eserde, Büyük Türkiye Cumhuriyeti halkının zor zamanlarda zulme karşı ayakta durabilme duygusunu ve baş tacı edilmesi gereken kadınlarımızın vefakârlığından, cefakârlığından, hanımefendiliğinden bahsetmektedir. Halen Zonguldak Karaelmas Tıp Fakültesinde sağlık teknikeri olarak görev yapmaktadır. Edebiyat dünyasına yeni atılan yazar Selma Aydın "Kırkımdan Sonra Azmadım, Kırkımdan Önce Yazmadım" adlı kitabını yazar Mümin Sekman' ın kitaplarını okuyarak cesaretlendiğini ve kitap yazmaya böyle karar verdiğini belirtti. Yazar Kılıç ise 2007'de Aya takılan uçurtma ile ilk çocuk kitabını çıkarttı. Hikâye ve şiir kitapları yazarı Kahraman TAZEOĞLU "Seni içimden terk ediyorum", "Ölü bir kentin morg alfabesi" şiir kitapları ve "Araz" roman kitabı olan yazar Radyo7 "Mavi Ada" program sunuculuğunu da yapıyor.

Yazarlar okuyucuları arasında çekiliş yaparak okuyucularına yemek yeme şansını kazandırdılar. DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi yazarları sizlerle buluşturmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Demirpark AVM'de Yazarlar Fırtınası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement