Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne Doğru - Son Dakika
Son Dakika Logo

Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne Doğru

04.08.2016 20:16

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, 7 Temmuz'da kent merkezinde düzenleyecekleri Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine tepki mitingine herkesi davet ettiklerini bildirdi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, 7 Temmuz'da kent merkezinde düzenleyecekleri Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine tepki mitingine herkesi davet ettiklerini bildirdi.

Tosun, partisinin ilçe başkanlarıyla İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, demokrasi nöbetinin 23. gününde Madenci Anıtı'nda büyük miting düzenleyeceklerini söyledi.

Mitingde herkesin elinde yalnızca Türk bayrağı bulunacağını kaydeden Tosun, şöyle konuştu:

"Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminin ardından tüm teşkilatlarımız ve vatandaşlar sabaha kadar meydanlarda nöbet tutuyor. Bunu da 7 Ağustos saat 17.00'de sonlandıracağız. Büyük miting, İstanbul Yeni Kapı'da, Demokrasi ve Şehitler Mitingi adı altında yapılacak. Bu miting, İstanbul'un yanı sıra 80 ilimizde daha kapsamlı gerçekleştirilecek. Biz de o gün yapacağımız mitinge çok kıymetli halkımızı, tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Meydanlarda yalnız Türk bayrakları olacak ve buraya katılım sağlanması için tüm siyasi partilerimizi bekliyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne Doğru - Son Dakika


Advertisement