Denetimli Serbestlik Yükümlüleri 260 Fidan Dikti - Son Dakika
Güncel

Denetimli Serbestlik Yükümlüleri 260 Fidan Dikti

Denetimli serbestlik yükümlüleri 260 fidan diktiERZİNCAN - Erzincan'da denetimli serbestlik cezası alan yükümlüler, 15 Temmuz Şehitleri anısına oluşturulan Hatıra Ormanında 260 fidanı toprakla buluşturdu.

27.10.2017 16:10

Denetimli serbestlik yükümlüleri 260 fidan dikti

ERZİNCAN - Erzincan'da denetimli serbestlik cezası alan yükümlüler, 15 Temmuz Şehitleri anısına oluşturulan Hatıra Ormanında 260 fidanı toprakla buluşturdu.

Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığı himayesinde Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Erzincan Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Şehitleri anısına oluşturulan Hatıra Ormanında fidan dikim etkinliği düzenlendi.

15 Temmuz Darbe Girişimi sırasında şehit olanlar anısına Erzincan- Sivas karayolu üzerinde bulunan Atatürk Kent Ormanı girişinde hatıra ormanı oluşturuldu. Oluşturulan hatıra ormanında dikilen fidanlar ile 15 Temmuz gecesi şehit olan vatandaşların isimi yaşatılacak.

Gerçekleştirilen fidan dikim törenine Erzincan Valisi Ali Arslantaş, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş, Erzincan Orman İşletme Müdürü Tekin Işık, protokol mensupları, adliyede görev yapan hakim, savcı ve davetliler katıldı.

15 Temmuz şehitleri anısına oluşturulan orman kapsamında 260 fidanın toprakla buluşturulduğunu söyleyen Erzincan Orman İşletme Müdürü Tekin Işık, Erzincan'da yaptıkları ağaçlandırma çalışmalarının yanında bu tür hatıra ormanları çalışmaları da yaptıklarını söyledi. Diğer kurumlar ile de aynı çalışmayı yapabileceklerini söyleyen Işık, destek olan herkese teşekkürlerini iletti.

Ardından konuşan Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş, emeği geçenlere ve katılanlara teşekkür ederek, "FETÖ/PDY Darbe girişimi sırasında 15 Temmuz'da ülkemizi ve milletimizi canları pahasına koruyan şehitlerimizi her zaman minnet ve şükranla anacağız. Devlet ve millet olarak, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanında olacağız. Bu anlamlı etkinlik vesilesiyle ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz." dedi.

Öte yandan Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığı olarak 15 Temmuz hain darbe girişi ile ilgili soruşturmaları tamamlayıp, ilgililer hakkında mahkemelerimize kamu davalarımızı açtığımızı da ifade etmek istiyorum" dedi.

Bu örnek çalışmada emeği geçenleri tebrik eden Erzincan Valisi Ali Arslantaş, FETÖ/PYD tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimi sırasında şehit edilen 250 şehidin anısına dikilen fidanların ayrı bir önemi olduğunu vurgu yaptı. Dikilen fidanların bakımlarının düzenli olarak yapılması talimatını veren Vali Arslantaş, emeği geçenlere teşekkür etti.

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş, beraberindeki katılımcılar ve denetimli serbestlik cezası alan yükümlüler belirlenen alanda fidan dikimini gerçekleştirdi.

Denetimli Serbestlik Yükümlüleri 260 Fidan Dikti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Denetimli Serbestlik Yükümlüleri 260 Fidan Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement