Deniz Baykal İzmit'te Nikah Şahidi Oldu - Son Dakika
Güncel

Deniz Baykal İzmit'te Nikah Şahidi Oldu

Deniz Baykal İzmit\'te Nikah Şahidi Oldu

Baykal, İzmit'te CHP Kocaeli Milletvekili Hikmet Erenkaya'nın kızı Nilay ile Nafiz Uygun'un nikah şahitliğini yaptı

29.05.2011 12:40

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, İzmit'te CHP Kocaeli Milletvekili Hikmet Erenkaya'nın kızı Nilay ile Nafiz Uygun'un nikah şahitliğini yaptı.

İzmit'teki bir otelin bahçesinde kıyılan nikaha, Deniz Baykal'ın yanı sıra, İstanbul milletvekilleri Mehmet Sevigen, Esfender Korkmaz, İzmir milletvekili Bülent Baratalı, CHP Adana milletvekili Tacidar Seyhan, Ankara milletvekili Yılmaz Ateş ve Muğla milletvekili Fevzi Topuz da katıldı. CHP Kocaeli Milletvekili Hikmet Erenkaya ile eşi Güler Erenkaya'nın kızı Nilay ile Nafiz Uygun'un nikahını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıydı.

Deniz Baykal, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu, İzmit Belediye eski Başkanı Erol Köse, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan nikah şahitliğini yaptı. Evlilik cüzdanını geline vererek çifte mutluluk diyen Deniz Baykal, nikahı kıyan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun söylediği, "Hiç kimsenin etkisi altında kalmadan kendi isteğiniz ve özgür iradenizle evlenmeyi kabul ediyor musunuz?" sözü üzerine, "Hiç kimsenin etkisi altında kalmadan şart koyduğumuz bu etki sözünü kaldıralım. Bana göre her ikisi de birbirinin etkisi altında ve bunda da bir yanlışlık yok. Allah mesut etsin" dedi. Deniz Baykal saat 22. 00 sıralarında geldiği nikahta bir saat kaldı. Bu süre içinde gazetecilerin sorularına yanıt vermedi. - Kocaeli/ İzmit

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Deniz Baykal İzmit'te Nikah Şahidi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement