Denizde Kalp Krizi Geçiren İsveçli Turist, Kumsalda Öldü - Son Dakika
Güncel

Denizde Kalp Krizi Geçiren İsveçli Turist, Kumsalda Öldü

Denizde Kalp Krizi Geçiren İsveçli Turist, Kumsalda Öldü

Antalya'nın Alanya İlçesi'ne ailesiyle tatile gelen İsveç uyruklu 65 yaşındaki Clas Göran İngemar Lundberg, plajda kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

23.07.2013 16:31

Antalya'nın Alanya İlçesi'ne ailesiyle tatile gelen İsveç uyruklu 65 yaşındaki Clas Göran İngemar Lundberg, plajda kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Lundberg'in cansız bedeninin yanından ayrılmayan eşi, uzun süre sarılıp öptü.

Alanya'da ailesi ile birlikte tatil yapan İsveçli turist, bugün 13.00 sıralarında serinlemek için Kleopatra Plajı'na gitti. Bir süre yüzen Lundberg, suda fenalaştığını hissederek kıyıya çıktı. Şezlonguna doğru giderken aniden kumsala yığılıp kalan Lundberg'e ilk müdahaleyi, plajda güneşlenen Hollandalı bir doktor yaptı. İsveçli turisti güneşten korumak için çevresine güneş şemsiyesi dikildi. Lundberg, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Lundberg'un eşi bir süre kocasının cansız bedenine sarıldı, bir taraftan öperken bir taraftan ağladı. Kocası gözlerinin önünde ölen kadın, daha sonra sakinleştirilerek uzaklaştırıldı. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ceset plajdan alınarak otopsi yapılmak üzere Alanya Belediye Mezarlığı Morguna kaldırıldı. Diğer tatilcilerin denize girmeye ve cenaze yerdeyken güneşlenmeye devam etmeleri dikkat çekti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizde Kalp Krizi Geçiren İsveçli Turist, Kumsalda Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement