Derbi Maç Öncesi İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Derbi Maç Öncesi İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Yapıldı

Derbi Maç Öncesi İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Yapıldı

Spor Toto Süper Lig'de 17 Mart Cumartesi günü Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yapılacak derbi maç öncesinde İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı İstanbul'da yapıldı.

14.03.2012 18:30  Güncelleme: 20:05

Spor Toto Süper Lig'de 17 Mart Cumartesi günü Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yapılacak derbi maç öncesinde İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı İstanbul'da yapıldı.

İstanbul Valiliği Afet Koordinasyon Merkezi'nde Vali Yardımcısı Ali Bakoğlu başkanlığında yapılan toplantının ardından açıklama yapan Bakoğlu, hafta sonunda Türkiye'nin en büyük iki kulübü arasında play-off öncesi yapılacak çok önemli Fenerbahçe-Galatasaray maçında alınacak güvenlik önlemleri görüştüklerini belirterek, "İki kulüp yöneticilerinin bu maçta da sevgi, dostluk, barış ve kardeşliği en üst düzeye çıkaracaklarına inancım tamdır. Ben her iki kulübümüzde de başarılar diliyorum" dedi.

Ali Bakoğlu, derbi maçta Galatasaray seyircisinin gelip gelmeyeceğiyle ilgili soru üzerine, "Bu Kulüpler Birliği'nin aldığı bir karar. Bizim dışımızda olan bir şey. Onlar kendi değerlendirmesini yaparlar. Fenerbahçe Stadı'nın 52 bin kapasitesini dikkate alarak, gerek özel güvenlik gerek genel kolluk tarafından almış olduğumuz kararları hayata geçireceğiz" diye konuştu.

Bu arada toplantıya Galatasaray Kulübü adına yönetim kurulu üyesi Abdürrahim Albayrak, Fenerbahçe Kulübü adına ise asbaşkan Ömer Temelli katıldı.

DERBİDE 2 BİN 467 GÜVENLİK PERSONELİ GÖREV YAPACAK

Derbi maçta bin 50 özel güvenlik (350 polis memuru ve 700 özel güvenlik), artı bin 417 polis memuru olmak üzere 2 bin 467 güvenlik personelinin görev yapacağı bildirildi.

Maç günü saat 10.00'da statta eşgüdüm toplantısı yapılacağı, müsabaka için gerekli tedbirlerin saat 16.00'dan itibaren alınacağı ve stat giriş kapılarının saat 17.00'de açılacağı kaydedildi.

Statta ayrıca gerekli polis kamerası ve 185 stat kamerası ile tespit çalışması yapılacağı ifade edildi.

Bu arada, toplantıda yarın yapılacak Beşiktaş- Atletico Madrid maçı ve 19 Mart Pazartesi günü yapılacak Beşiktaş- Manisaspor maçlarında alınacak tedbirlerin de görüşülüp, karara bağlandığı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Derbi Maç Öncesi İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement