Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni - Cumhurbaşkanı Erdoğan - Son Dakika
Güncel

Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni - Cumhurbaşkanı Erdoğan

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Devlet Övünç Madalyası Tevcih Törenine katılanlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Devlet Övünç Madalyası ve Beratlarını sahiplerine vermesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ödülleri vermesi Toplu fotoğraf çekimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Emin olunuz şehitlerimizin ruhlarını muazzep edecek, gazilerimizin yüreğini burkacak hiçbir adımın atılmasına izin vermedik, vermeyeceğiz.

17.03.2016 21:28

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Devlet Övünç Madalyası Tevcih Törenine katılanlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Devlet Övünç Madalyası ve Beratlarını sahiplerine vermesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ödülleri vermesi

Toplu fotoğraf çekimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Emin olunuz şehitlerimizin ruhlarını muazzep edecek, gazilerimizin yüreğini burkacak hiçbir adımın atılmasına izin vermedik, vermeyeceğiz. Tüm terör örgütleriyle sonuna kadar ve tavizsiz bir mücadele içindeyiz. Teröristlerin tamamını da eninde sonunda Allah'ın izniyle bu ülkede imha edeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen "Devlet Övünç Madalyası ve Beratı TevcihTöreni"nde konuştu.

Erdoğan, konuşmasına, "Devlet övünç madalyası ve beratı tevcih töreni dolayısıyla şu bir araya gelişimiz, Cumhurbaşkanlığı Külliyemizi şereflendirmeniz bizler için gurur vesilesidir, teşekkür ediyorum" sözleriyle başladı.

Törenden notlar

Konuşmasının ardından Erdoğan, 25 şehit yakını ve gaziye Devlet Övünç Madalyalarını tevcih etti.

Erdoğan'ın Devlet Övünç Madalyası ve Beratı tevcih ettiği şehit yakını ve gaziler sırayla şöyle:

"Şehit Binbaşı Yılmaz Tankül'ün oğlu Burak Tankül, şehit polis memuru Fatih Sağır'ın babası İsmail Sağır, şehit 2. Sınıf Emniyet Müdürü Atıf Şahin'in oğlu Ahmet Akif Şahin, şehit Astsubay Kıdemli Çavuş İlhan Yıldız'ın kızı Ayşenur Tunca, şehit polis memuru Ramazan Yıldız'ın babası Ali Yıldız, şehit Astsubay Kıdemli Üstçavuş Mehmet Karakaşoğlu'nun babası Nihat Karakaşoğlu, şehit Astsubay Başçavuş Halit Avcı'nın 13 aylık oğlu Mustafa Alp Avcı, gazi Uzman Jandarma Kıdemli Çavuş Tuğrul Çelik, gazi Uzman Kıdemli Çavuş Ertuğrul Koçer, gazi Uzman Jandarma Çavuş Dolunar Ermiş, gazi Uzman Çavuş Ercan Erdoğan, gazi Üsteğmen Mustafa Yılmaz, gazi Üsteğmen Nafiz Kaplan, gazi Onbaşı Mesut Kara, gazi polis memuru Ahmet Tonbul, gazi Uzman Jandarma Çavuş Talip Kalaycı, gazi polis memuru Emre Erkaya, gazi polis memuru Yaşar Aksuoğlu, gazi polis memuru Haydar Çiçek, gazi polis memuru Taner Önal, gazi polis memuru Erkan Bilgon, gazi polis memuru İsmail Çam, gazi polis memuru Hıdır Keleş, gazi polis memuru Mahir Günebakan ve gazi polis memuru Mehmet Açıkdaş."

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki törenle birlikte eş zamanlı 55 ilde yapılan törenle 220 şehit yakını ve gaziye Devlet Övünç Madalyası takdim edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, törenin sonunda madalya ve beratı verilen şehit yakını ve gazilerle fotoğraf da çekildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, törende, Şah Fırat Operasyonu'nda şehit düşen Muhabere Astsubay Başçavuş Halit Avcı'nın, o dönemde anne karnında olan 13 aylık oğlu Mustafa Alp Avcı'yı da kucağına alarak sevdi.

Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni - Cumhurbaşkanı Erdoğan
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni - Cumhurbaşkanı Erdoğan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement