Devrek'te sel felaketinin ardından temizlik çalışmaları sürüyor - Son Dakika
Güncel

Devrek'te sel felaketinin ardından temizlik çalışmaları sürüyor

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde yaşanan sel felaketinin ardından en çok zarar gören Karşıyaka Mahallesi'nde temizlik çalışmaları devam ediyor. Sel sularının getirdiği odun ve moloz yığınları iş yerlerini ve caddeleri doldurdu. Alt yapıda büyük hasarlar meydana gelirken, evlerde, bodrum katlarında ve iş yerlerinde temizlik çalışmaları başlatıldı.

10.07.2023 19:25  Güncelleme: 19:26

Yaşanan sel felaketini böyle anlattılar... Devrek'te temizlik çalışmaları sürüyor

ZONGULDAK - Zonguldak'ın Devrek ilçesinde sel felaketinin ardından yaralar sarılıyor. İlçenin en çok zarar gören Karşıyaka Mahallesi'nde temizlik çalışmaları sürüyor.

Devrek ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi'nde sel sularının çekilmesinin ardından hasar tespit ve temizlik çalışmalarına başlanıldı. Bölgeye iş makineleri ve kamyonlar sevk edildi. Sel sularının getirdiği odun ve moloz yığınları iş yerleri ve caddeleri doldurdu. Alt yapının büyük hasar gördüğü mahallede selle birlikte sürüklenen araçlarda da maddi hasar oluştu.

Bazı apartmanların giriş katları su ve balçıkla doldu. Evlerde, bodrum katları ve iş yerlerinde temizlik çalışmaları başlatıldı.

Devrek\'te sel felaketinin ardından temizlik çalışmaları sürüyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Devrek'te sel felaketinin ardından temizlik çalışmaları sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement