Dinar'da Sahipsiz Hayvanlara Kötü Muamele İddiasıyla Soruşturma Başlatıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Dinar'da Sahipsiz Hayvanlara Kötü Muamele İddiasıyla Soruşturma Başlatıldı

Dinar\'da Sahipsiz Hayvanlara Kötü Muamele İddiasıyla Soruşturma Başlatıldı
02.12.2023 22:25  Güncelleme: 22:26

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde, belediyenin Sahipsiz Sokak Hayvanları Geçici Rehabilitasyon Merkezi'ndeki hayvanlara kötü muamelede bulunulduğu iddiası üzerine adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde, belediyenin "Sahipsiz Sokak Hayvanları Geçici Rehabilitasyon Merkezi"ndeki hayvanlara kötü muamelede bulunulduğu iddiasına ilişkin adli ve idari soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Dinar Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, sosyal medyada, belediyenin Sahipsiz Sokak Hayvanları Geçici Rehabilitasyon Merkezi'nde bulunan hayvanlara kötü muamelede bulunulduğu iddiaları üzerine ilgili kurumlara ivedi olarak araştırılması talimatı verildiği belirtildi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğü ekiplerinin söz konusu merkezde araştırma ve çalışma yaptığı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Konu hakkında Cumhuriyet Başsavcılığımızca 'görevi kötüye kullanma' suçu kapsamında adli soruşturma, Dinar Belediye Başkanlığımızca da sorumlular hakkında idari soruşturma başlatılmıştır. Konunun takipçisi olmaya devam edeceğimizi kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dinar'da Sahipsiz Hayvanlara Kötü Muamele İddiasıyla Soruşturma Başlatıldı - Son Dakika


Advertisement