Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Birleşmiş Milletler (BM) Bölgesel Komisyonlarının ortak daveti üzerine 14-15 Ocak'ta Lübnan'ı ziyaret edecek.
Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Davutoğulu'nun BM Bölgesel Komisyonlarınca 15-16 Ocak'ta Beyrut'ta düzenlenecek "Reform ve Demokrasiye Geçiş (Reform and Transitions to Democracy)" başlıklı yüksek düzeyli konferansa katılacağı belirtildi.
Açıklamada Davutoğlu'nun, konferansın 15 Ocak'taki ilk oturumuna hitap ederek, geçiş süreci yaşayan ülkelerin karşılaştıkları başlıca sınamalar hakkındaki görüşlerini katılımcılarla paylaşacağı kaydedildi.
Ahmet Davutoğlu'nun konferansa katılacak olan BM Genel Sekreteri Ban Ki-moon ile görüşme yapacağının da belirtildiği açıklamada, Davutoğlu'nun Lübnan'ı ziyareti vesilesiyle ayrıca, Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Süleyman, Meclis Başkanı Nebih Berri ve Başbakan Necip Mikati başta olmak üzere tüm kesimlerden Lübnanlı yetkililerle ikili görüşmelerde de bulunacağı bildirildi. - ANKARA
Son Dakika › Güncel › Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Lübnan'ı Ziyaret Edecek - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?