Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak Aıesec Öğrencileri İle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak Aıesec Öğrencileri İle Buluştu

Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak Aıesec Öğrencileri İle Buluştu

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak Doğu Akdeniz AIESEC Olarak DAÜ'ye Gelen Öğrencilerle Biraraya Geldi.

29.07.2011 22:07

Doğu akdeniz üniversitesi (daü) rektörü prof. Dr. Abdullah y. Öztoprak doğu akdeniz aıesec olarak daü'ye gelen öğrencilerle biraraya geldi. "Doğu Akdeniz Üniversitesi'ni Ülkemde Nasıl Tanıtabilirim" staj programı adı altında 25 farklı ülkeden 116 stajer öğrenci arasından bir kısmı ile bir araya gelen Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak DAÜ'yü daha iyi tanımaları ve bilinmeyenleri öğrenmeleri için öğrencilerle sohbet etti.

DAÜ bahçesinde öğrencilerle kahve içerek sorularına yanıtlar veren Prof. Dr. Öztoprak, öğrencilerin sorularına yanıtlar vermenin yanında öğrencilerin kendi kültürleri hakkında bilgi de alarak onları daha yakından tanımaya çalıştı. DAÜ'yü nasıl buldukları ve DAÜ'de neler görmek istedikleri hakkında öğrencilerle sohbet eden Prof. Dr. Öztoprak yaratmış olduğu samimi ve sıcak hava ile de dikkat çekti.

Sohbetten memnun ayrılan öğrenciler DAÜ Rektörü Prof. Dr. Öztoprak ile biraraya gelebilmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken aynı zamanda DAÜ hakkında bilmeleri gereken herşeyi öğrenerek DAÜ'den ayrılacaklarını ve ülkelerinde DAÜ'yü en iyi şekilde tanıtacaklarını vurguladılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak Aıesec Öğrencileri İle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement