Doktorlardan Eylem - Son Dakika
Güncel

Doktorlardan Eylem

Doktorlardan Eylem

Bezm-i Alem Valide Sultan Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Özel Üniversiteye Dönüştürülmesi Nedeniyle İstanbul Dışına Atandıklarını Belirten Doktorlar Eylem Yaptı.

28.10.2010 23:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bezm-i Alem Valide Sultan Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin özel üniversiteye dönüştürülmesi nedeniyle İstanbul dışına atandıklarını belirten asistan doktorlar eylem yaptı.

Yağmur altında toplanan yaklaşık 30 doktor, hastanenin statüsünün değiştirilerek Bezm-i Alem Üniversitesi adını aldığını ve hastanede görevli doktor, hemşire, asistan ve çalışanların Sağlık Bakanlığı'na bağlı diğer hastanelere kaydırıldığını ifade etti. Kendilerinin memur statüsünden ayrılarak üniversite kadrosuna geçmedikleri için İstanbul dışına nakillerinin yapıldığını ifade eden doktorlar adına açıklama yapan Doktor Mehmet Hatemi, "Bize 2 seçenek sunuldu. ya bu özel hastanede çalışacaktık. ya da başka bir hastaneye nakilimiz yapılacaktı. Biz de İstanbul'da başka bir hastaneye nakil istedik. Ancak son gün listeler değiştirilerek bizi İstanbul dışına gönderdiler. Burada siyasi bir görüş yok. Hukuka saygımız sonsuzdur. Burada bir zulüm var" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Doktorlardan Eylem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement