Dündar Kentsel Dönüşüm Vizyonunu Anlatacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Dündar Kentsel Dönüşüm Vizyonunu Anlatacak

Dündar Kentsel Dönüşüm Vizyonunu Anlatacak
14.11.2016 16:02

Türkiye'nin önde gelen iş ve yaşam projelerini aynı çatı altında buluşturacak CNR Expo Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı, 17-20 Kasım tarihleri arasında Yeşilköy'de gerçekleşecek.

Osmangazi Belediyesi, hayatın her alanında geliştirdiği örnek projelerle fark yaratıyor. Kamu-özel sektör işbirliğinde hayata geçirilen, Türkiye'nin örnek kentsel dönüşüm projelerinden "Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi", bu yıl 4'üncüsü gerçekleştirilecek olan ve 400'e yakın projenin sergileneceği "İstanbul CNR Emlak - Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı"nda yatırımcıların karşısına çıkıyor.

Her yıl binlerce gayrimenkul profesyonelini buluşturan, Türkiye'nin en büyük fuarına bu yıl Rusya, İran, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar ve Türki Cumhuriyetler başta olmak üzere pek çok ülkeden yatırımcı katılıyor.

DÜNDAR YATIRIMCILARA PROJELERİNİ ANLATACAK

Emlak ve Gayrimenkul profesyonellerini buluşturan Türkiye'nin en büyük fuarına, Türkiye'nin kamu-özel sektör işbirliğinde hayata geçirilen örnek projesi Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi ile katıldıklarını ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ayrıca "Şimdi Türkiye'ye Yatırım Zamanı" başlıklı panelde de konuşmacı olacağını belirtti.

Başkan Dündar sektörün güncelinin masaya yatırılacağı panelde, Türk yatırımcıların yanı sıra, Orta Doğu başta olmak üzere, Avrupa, Afrika ve Asya ülkelerinden gelecek yatırımcılara, kentsel dönüşüm vizyonu ve çalışmalarını anlatacak.

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı fuarda tecrübelerini paylaşmaktan ve çalışmalarını sunacak olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Mustafa Dündar, "Özel sektör dışında bizler de, Osmangazi Belediyesi olarak toplam 42 hektarlık alanda gerçekleştirdiğimiz Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projemizi uluslararası yatırımcıların beğenisine sunacağız. 2017 yılında tamamlanacak olan 2.076 konut ve 225 ticari alandan oluşan Soğanlı projemiz, Türkiye'ye örnek kentsel dönüşüm uygulamalarından biri" dedi.

Projenin, sahip olduğu özellikler açısından oldukça dikkat çektiğini, kültürel, sosyal ve yeşil alan uygulamalarının yanı sıra, Türkiye'de dikey değil yatay şehirleşmenin en güzel örneklerinden biri olduğuna dikkat çeken Mustafa Dündar, "Bursa'nın yeşil kimliğini yeniden ortaya çıkartacağız. Gerek mimarisi gerekse karakteristik özellikleri bakımından bundan sonra Bursa'da uygulanacak Kentsel Dönüşüm Projelerinin prototipi diyebileceğimiz Soğanlı, Bursa'da adeta dinamo etkisi yaratacak bir kentsel dönüşümün fitilini ateşleyecek. Böylesine örnek bir projeyi fuar ve zirve aracılığıyla yerli yabancı çok sayıda üst düzey katılımcıyla paylaşma imkanı bulmamız oldukça önemli" diye konuştu.

SOĞANLI'NIN DEV MAKETİ GÖRÜCÜYE ÇIKACAK

Gayrimenkul sektörünün aktörlerini buluşturacak fuarda yaklaşık 280 metrekare alan üzerinde kentsel dönüşüm ve şehircilik projelerini sunacak olan Osmangazi Belediyesi, Soğanlı Projesinin dev maketini de sergileyecek. Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi ana çatısı altında, diğer şehircilik çalışmalarının da paylaşılacağı fuarda katılımcılar, Osmangazi Belediyesi'ne Hall(Salon) 8 C 02'de ulaşabilecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dündar Kentsel Dönüşüm Vizyonunu Anlatacak - Son Dakika


Advertisement