Ekolojik Hayat Uzmanı Şamcı: "Yatak Odanızı Çiçeklerle Donatın" - Son Dakika
Güncel

Ekolojik Hayat Uzmanı Şamcı: "Yatak Odanızı Çiçeklerle Donatın"

Ekolojik Hayat Uzmanı Şamcı: "Yatak Odanızı Çiçeklerle Donatın"

Ekolojik Hayat Uzmanı Erkan Şamcı, "Yatak odasına bitki, çiçek koyulmaz gibi saçma sapan düşünceler var."

05.06.2012 20:26

Ekolojik Hayat Uzmanı Erkan Şamcı, "Yatak odasına bitki, çiçek koyulmaz gibi saçma sapan düşünceler var. Bu yanlış inanış çok yaygın. Yatak odanızı çiçekle doldurun" dedi.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bu yıl 23'üncüsü düzenlenen Uluslararası Kuş Cenneti Kültür ve Turizm Festivali çerçevesinde, Bandırma Şehir Kulübü'nde konferans veren Ekolojik Hayat Uzmanı Erkan Şamcı, "Doğru bildiğimiz bir yanlış var. Yatak odasına bitki, çiçek koyulmaz gibi saçma sapan düşünceler var. Bu yanlış inanış çok yaygın. Yatak odanızı çiçekle doldurun. Uykusuzluk çekiyorsanız, yatak odanıza sardunya koyun; hem sivri sinekleri uzaklaştırır, hem de uyku kalitenizi yükselir. Çok bitki koyarsanız, odanızın içinde çok fazla toksik madde kalmaz. Bitkiler karbondioksit verir, ama karbonmonoksit vermez. Karbondioksit fazla olsaydı orman köylüleri sabaha çıkmazlardı" diye konuştu.

İnsanların eloktro manyetik bombardıman altında olduna dikkat çeken Şamcı, bunun için küktüsün ev ve büralardan eksik edilmemesi gerektiğini söyledi.

Konferansın sonunda Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Şamcı'ya plaket takdim etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ekolojik Hayat Uzmanı Şamcı: 'Yatak Odanızı Çiçeklerle Donatın' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement