Ekonomi Gazeteciler Derneği Üyeleri İmes'te Buluştu - Son Dakika
Güncel

Ekonomi Gazeteciler Derneği Üyeleri İmes'te Buluştu

Ekonomi Gazeteciler Derneği Üyeleri İmes\'te Buluştu

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) Buluşmaları İstanbul'un önemli sanayi merkezlerinden, Kızılay Avrasya Şubesi İMES'te Eğitim ve Lojistik Merkezi'nde gerçekleşti.

19.02.2016 16:27

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) Buluşmaları İstanbul'un önemli sanayi merkezlerinden, Kızılay Avrasya Şubesi İMES'te Eğitim ve Lojistik Merkezi'nde gerçekleşti.

Toplantının ev sahipliğini İMES Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akar, moderatörlüğünü ise EGD Başkanı Celal Toprak'ın yaptı. Toplantıya Anadolu Yakası'nın diğer sanayi bölgelerinin yöneticileri de katıldı ve sanayideki durumla ilgili bilgi verdi. Toplantı sonrası tüm katılımcılar Kızılay kan verme merkezine kan bağışında bulundu.

Ekonomi Gazetecileri Derneği buluşmasına, İMES Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akar, Ekonomi Gazetecileri Derneği Cemal Toprak, Kızılay Avrasya Şubesi Başkanı Sadettin Çay, İş adamı Alim Küçükpehlivan ve Anadolu Yakası'nın diğer sanayi bölgelerinin yöneticileri katıldı.

"1100 İŞLETME İLE AİLE GİBİYİZ"

Toplantıda konuşan İMES Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akar, "Temeli 1976'da atılan İMES Organize Sanayi Bölgesi'nde 1100 işletme ile bir aile gibiyiz. Kızılay kan alma şubesini kurarak kan bağışına katkıda bulunduk' dedi.

"TURZİM SEKTÖRÜNDEKİ RİSK, FIRSAT KAPISI AÇTI"

Toplantıda hem ekonomiyi konuşacaklarını hem de Kızılay'a kan bağışında bulunacaklarını belirten Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkan Celal Toprak, " Ekonomiye değinecek olursak, turizm sektörü olumsuz bir süreç yaşasa da gözlemlerimiz sonucunda binlerce turist getirip az para kazanmaktansa kaliteli turist getirip çok para kazanmak daha avantajlı oldu. Rusya bu yüzden bize tecrübe oldu. Bugün burada iyilik günündeyiz, Kızılay gibi bir dayanışama ögesinin çatısı altındayız, Kızılay ateş çemberinde ki olumsuzları gideren bir kurumdur çok destek olmamız gerekiyor" diye konuştu.

"İŞ ADAMLARI OLARAK KIZILAY'A GEREKEN DESTEĞİ SAĞLAMAK GEREKİYOR"

Alim Küçükpehlivan ise "Biz ne kadar iyiysek toplumunda sağlıklı ve iyi olması gerekiyor bu bağlamda iş adamları olarak topluma en büyük katkıyı sağlayan Kızılay'a gereken desteği sağlamamız gerekiyor" dedi.

Toplantı sonunda kan veren katılımcılar İMES Organize Sanayi Bölgeni gererek yapılan çalışmaları yerinde gördü.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ekonomi Gazeteciler Derneği Üyeleri İmes'te Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement