El-Nusra Lübnan'da Türk Madencileri Kaçırdı - Son Dakika
Son Dakika Logo

El-Nusra Lübnan'da Türk Madencileri Kaçırdı

El-Nusra Lübnan\'da Türk Madencileri Kaçırdı
10.06.2014 21:24  Güncelleme: 21:21

El-Kaide bağlatılı El-Nusra cephesi militanları, Beka Vadisi'nin kuzeyinde maden sahasında Ras Baalbak bölgesinde ikisi Türk 9 madenciyi kaçırdı.

Türkiye'nin 1 hafta önce terör örgütü listesine aldığı Suriye'den Lübnan'a giren El Kaide bağlantılı El Nusra Cephesi militanları ikisi Türk 9 maden işçisini kaçırdı.

2'Sİ TÜRK 9 İŞÇİ KAÇIRDILAR

Al Jazeera'nın ulaştığı güvenlik kaynakları, Lübnan’daki Beka Vadisi’nin kuzeyinde bir maden sahasında Ras Baalbak bölgesine giren Nusra Cephesi üyelerinin, ikisi Türk 9 kişiyle beraber 2 buldozer ve çok sayıda inşaat ekipmanını alarak Suriye’ye döndüğünü açıkladı.

ORDU DEVREYE GİRDİ AMA...

Kaçırılanlar maden ocağında çalışan işçiler. Lübnan ordusu kaçırılanları kurtarmak için çalışma başlattı ancak herhangi bir somut sonuç alınamadı.

TÜRKİYE, NUSRA'YI TERÖR LİSTESİNE ALMIŞTI

Türkiye, Suriye'de faaliyet gösteren Nusra Cephesi'ni terör örgütü listesine almıştı.

Kaynak: Aljazeera.com.tr

Son Dakika Güncel El-Nusra Lübnan'da Türk Madencileri Kaçırdı - Son Dakika


Advertisement