Elbistan Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Elbistan Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

Elbistan Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

Ankara'da bombalı saldırıda ölen gazeteci Gülşen Yıldız için Elbistan'da yas (ek) GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ Ankara'da askeri servis araçlarına yönelik bombalı terör saldırısında yaşamını yitiren Tarım TV çalışanı 32 yaşındaki Gülşen Yıldız'ın cenazesi, memleketi Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'nde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

18.02.2016 18:38

Ankara'da bombalı saldırıda ölen gazeteci Gülşen Yıldız için Elbistan'da yas (ek)

GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

Ankara'da askeri servis araçlarına yönelik bombalı terör saldırısında yaşamını yitiren Tarım TV çalışanı 32 yaşındaki Gülşen Yıldız'ın cenazesi, memleketi Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'nde gözyaşlarıyla toprağa verildi. Cenaze töreninde Kürtçe ve Türkçe ağıtlar yakan yakınları sinir krizi geçirdi.

Gülşen Yıldız'ın cenazesi, babası İbrahim ile annesi Gülay Yıldız tarafından teslim alınarak memleketi Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'ne getirildi. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan ve 4 yıldır Tarım TV'de çalıştığı öğrenilen Yıldız için doğduğu Yapılıpınar Mahallesi'nde cenaze töreni düzenlendi. CHP İl Başkanı Esat Şengül'ün de katıldığı cenaze töreninde Yıldız'ın tabutuna sarılan ailesi ve yakınları Türkçe ve Kürtçe ağıtlar getirerek sinir krizi geçirdi. 2'si kız 3 çocuklu ailenin en küçüğü ve bekar olduğu öğrenilen Yıldız'ın cenazesi, mahalle meydanında kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

AMCASI: HEPİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

Gülşen Yıldız'ın amcası Gülağa Yıldız, yeğeninin herhangi bir siyasi görüşü olmadığını kaydederek, şunları söyledi:

"Sadece servisle eve giderken patlamada öldüğünü biliyoruz. Kendisini 1 yıldan fazla oldu görmedim. Ankara'da çalışıyordu, herhangi bir siyasi görüşü de yok. Milletin başı sağ olsun. TRT başvurusu vardı; imtihanlarına giriyordu. Böyle oldu. Hepimizin başı sağ olsun" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elbistan Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ayşe aslan: Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement