Elie Saab, Türkiye'deki İlk Butik Mağazasını Vakko Bünyesinde Açtı - Son Dakika
Güncel

Elie Saab, Türkiye'deki İlk Butik Mağazasını Vakko Bünyesinde Açtı

Elie Saab, Türkiye\'deki İlk Butik Mağazasını Vakko Bünyesinde Açtı

Geleneksel couture modasının öncüsü ve sadık temsilcisi Elie Saab, Türkiye'deki ilk özel mağazasını, Vakko bünyesinde Zorlu Center AVM'de açtı.

17.07.2018 08:41  Güncelleme: 08:47

Ünlü tasarımcının abiye ve gelinlik koleksiyonlarının yanı sıra günlük stile eşlik eden hazır giyim örnekleri de Türk tüketicisiyle buluşacak.

 <a class='keyword-sd' href='/elie-saab/' title='Elie Saab'>Elie Saab</a>, <a class='keyword-sd' href='/turkiye/' title='Türkiye'>Türkiye</a>'deki İlk Butik Mağazasını <a class='keyword-sd' href='/vakko/' title='Vakko'>Vakko</a> Bünyesinde Açtı

Couture koleksiyonları ile moda dünyasında 'peri masalı anlatıcısı' olarak özel bir yeri olan Elie Saab, ilk butik mağazası ile Türkiye'de kapılarını açtı. Vakko bünyesinde açılan Elie Saab mağazası, Lübnanlı haute couture ustası ünlü tasarımcının koleksiyonlarını Türk modaseverlerle buluşturacak.

MARKANIN TÜM ÜRÜN SEÇKİSİ ZORLU'DA YER ALACAK

Butik mağazada Elie Saab'ın koleksiyonları arasında özgün ve rafine feminenliği yansıtan hazır giyim, her biri ayrı bir hikayeye sahip olan abiye, parfüm, gözlük ve şal gibi aksesuarlardan oluşan 200 parçalık bir ürün seçkisi sunulacak. Toplam 210 metrekareyi kapsayan butik, ünlü tasarımcının koleksiyonlarının Türk tüketiciyle buluştuğu en büyük mağaza olarak da konumlanacak. Elie Saab tasarımları, Zorlu'da açılan butiğin yanı sıra İstinye Vakko Couture mağazasında da Vakko dostlarına sunulacak.

Elie Saab, Türkiye'deki İlk Butik Mağazasını Vakko Bünyesinde Açtı

Profesyonel kariyerinde 36. yılını tamamlayan ve global moda sahnesinin en güçlü isimlerinden Elie Saab, dünyanın sayılı haute couture ustalarından biri olarak anılıyor ve tasarımlarıyla güçlü kadın siluetleri yaratmaktaki başarısıyla biliniyor. Elie Saab, sofistike formlarını muhafaza ederek ortaya koyduğu yalın tasarımlarında, değerli materyaller kullanıyor ve 'masal' koleksiyonlarını yaratıyor. Tasarımcı, Lübnan, Milano ve Paris'teki atölyelerinde çalışmalarına devam ediyor.

Elie Saab, Türkiye'deki İlk Butik Mağazasını Vakko Bünyesinde Açtı
Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Elie Saab, Türkiye'deki İlk Butik Mağazasını Vakko Bünyesinde Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement