Emekli Öğretmen Cinayetten Ömür Boyu Hapis Cezası Aldı - Son Dakika
Güncel

Emekli Öğretmen Cinayetten Ömür Boyu Hapis Cezası Aldı

Emekli Öğretmen Cinayetten Ömür Boyu Hapis Cezası Aldı

Antalya'da eşiyle arasını açtığını iddia ettiği güzellik salonu işletmecisini öldüren, komşusunu yaralayan emekli öğretmen H.B., cinayetten ömür boyu hapse mahkum edildi.

01.04.2016 11:07  Güncelleme: 18:46

Antalya'da Konyaaltı İlçesi Gürsu Mahallesi 345 Sokak'ta kendisinden 33 yaş küçük eşiyle arasını açtığını iddia ettiği güzellik salonu işletmecisi Songül Ateş'i öldüren, komşusu Hüsnü Ozan Basmacıyı da yaralayan emekli öğretmen H.B., cinayetten ömür boyu, yaralama suçundan 13 yıl hapse mahkum edildi.

KOMANDO BIÇAĞIYLA ÖLDÜRDÜ

Olay, geçen 26 Ağustos gecesi saat 21.00 sıralarında, Konyaaltı İlçesi Gürsu Mahallesi 345 Sokak'taki bir apartmanda meydana geldi. Emekli öğretmen 70 yaşındaki H.B., ikinci eşi 37 yaşındaki Gülşen Bayraktar'ın yakın arkadaşı güzellik salonu işletmecisi 43 yaşındaki Songül Ateş'i, apartmanın merdiven boşluğunda komando bıçağıyla öldürdü.

OLAY YERİNDEN KAÇTI

Bayraktar, geçmişte boşanma davası açan eşinin lehine tanık gösterilen komşusu 72 yaşındaki Hüsnü Ozan Basmacı'yı da bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

OTOMOBİLİNDE UYURKEN CİNAYETTE KULLANDIĞI BIÇAKLA BİRLİKTE YAKALANDI

Eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle evden uzaklaştırma cezası bulunan Bayraktar, olaydan iki gün sonra memleketi Bartın'da otomobilinin içinde uyurken cinayette kullandığı bıçakla birlikte yakalandı.

ÖMÜR BOYU HAPİS CEZASI İSTEMİYLE DAVA AÇILDI

H.B. hakkında, cinayet ve öldürmeye teşebbüs suçundan ayrı ayrı ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

"CANİ BİR İNSAN DEĞİLİM"

Antalya 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın beşinci duruşmasında son sözü sorulan H.B., "Ben cani bir insan değilim. Ömür boyunca hiç suç işlemedim. Evime de olay günü suç işlemek amacıyla gitmedim. Maktulle karşılaştığımız zaman beni merdivenlerden ittiği için yere yuvarlandım. Bu yaşımda 5 kat çıkmıştım. Maktul ben yere düşünce başıma gelip 'Ölüp gitmedin, geberip gitmedin' diyerek bana saldırdı. Beni iki defa yaraladı.

"KEŞKE KARŞILAŞMASAYDIK, BU OLAYLAR YAŞANMASAYDI"

Ondan sonraki boğuşmalarımızda neler olduğunu hatırlamıyorum. Keşke karşılaşmasaydık, bu olaylar yaşanmasaydı" diye konuştu.

Savunmasında olayın şokunu halen atamadığını da söyleyen Bayraktar, "Ölene Allah'tan rahmet diliyorum. Benim yüzümden yaralandığını söyleyen komşuma da acil şifalar diliyorum. Önce Allah'ın adaletine sonra sizin adaletinize sığınıyorum" dedi.

Mahkeme, sanığı Songül Ateş'i öldürmekten ömür boyu, Hüsnü Ozan Basmacı'yı öldürmeye teşebbüs suçundan da 13 yıl hapse mahkum etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Emekli Öğretmen Cinayetten Ömür Boyu Hapis Cezası Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement