Emniyet Müdürü Alper Tut İlçesinde Polislerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Emniyet Müdürü Alper Tut İlçesinde Polislerle Bir Araya Geldi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Emniyet Müdürü Alper Tut İlçesinde Polislerle Bir Araya Geldi

Adıyaman’ın Tut İlçesi Emniyet Amirliğini ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Metin Alper polisler ile sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Adıyaman'ın Tut İlçesi Emniyet Amirliğini ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Metin Alper polisler ile sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper, Tut İlçe Emniyet Amirliğini denetleyerek emniyet amiri Yaşar Karaoğlan'dan brifing aldı. Emniyet Müdürü Metin Alper daha sonra idari işlemlerin hızı, evrak kayıttan, ilçe emniyet amirliğinin dış güvenliğine kadar denetimlerde bulundu.

Metin Alper, rutin bir denetimi gerçekleştirdiğini belirterek, "Vakit buldukça ilçe emniyet müdürlüklerini ziyaret ederek, personellerimizin sorun ve dertlerini dinleyip önerilerini alıyorum" diye konuştu - ADIYAMAN

Kaynak: İHA