Erciş ilçesinde çocuk ve gençler, kırlardan topladıkları çiçeklerle Erciş Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinde kalan yaşlı ve engellileri ziyaret etti.
Merkezde kalan Tekin Parlak, yaptığı açıklamada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Bayram dolayısıyla kendilerini unutmayan çocuklara teşekkür eden Parlak, "Devletimizin bize sağladığı imkanlardan memnunuz. Çocuklar ve gençler de bu anlamlı günde bizleri unutmadı." dedi.
Üniversite öğrencisi Furkan Elbir ise memleketi Van'a bayram ziyareti için geldiğini anlatarak, "Ailemle vakit geçirdikten sonra merkezdeki yaşlıları ziyaret ettik. Onlara çiçek ve çikolata ikram ettik. Bundan sonra her yıl merkezi ziyaret edeceğiz." diye konuştu.
Son Dakika › Güncel › Erciş'te çocuk ve gençlerden yaşlılara bayram ziyareti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?