Erdoğan: "Artvin'de Cerattepe Olayı Çıktı. Bu Geziciler Neyse Bunlar da Yavru Gezicilerdir" - Son Dakika
Güncel

Erdoğan: "Artvin'de Cerattepe Olayı Çıktı. Bu Geziciler Neyse Bunlar da Yavru Gezicilerdir"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Son 3 yılda, 2013 yılı baharından beri yaşadıklarımızı şöyle bir gözünüzün önüne getirmenizi rica ediyorum.

27.02.2016 17:14

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Son 3 yılda, 2013 yılı baharından beri yaşadıklarımızı şöyle bir gözünüzün önüne getirmenizi rica ediyorum. Önce İstanbul'da Gezi Olayları denilen park, ağaç bahanesiyle başlatılan ve çok ince planlanmış bir provokasyonla karşımıza çıktılar. Zannetmeyin ki bu İstanbul'da planlandı. Zannetmeyin ki bu Türkiye'de planlandı. Hayır, içerisi dışarısı bu işi beraber planladılar ve birçok yerlerde bunu gördük. O kadar enteresan ki yurt dışı seyahatlerimizde bunun ipuçlarını bulduk. Nereden planlandı bunlar, bunu gördük. İşte bakın şimdi de Artvin'de Cerattepe olayı çıktı. Bu Geziciler neyse bunlar da yavru Gezicilerdir, bunu böyle bilin."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Cerattepe) Bunlar Artvin'de alıştıklarını bulamadılar, Rize'de bulamadılar, Trabzon'da bulamadılar, Ordu'da bulamadılar, Giresun'da bulamadılar, Samsun'da bulamadılar. Şimdi çılgına döndüler, 'ne yapacağız?' Onun için tekrar bu tür adımları atmaya başladılar. Kardeşlerim, şunu unutmayın, hak her zaman galiptir. Görünüşte 3-5 ağacın kesilmesine karşı çıkmak için o başlatılan eylemlerde öylesine bir çevre tahribatına kendileri yol açtı ki... Ne ifade ettiler? Çıktılar yürüyüşlerde şunu söylediler, 'yahu hala anlamıyor musunuz mesele ağaç değil' diyerek bunu ifade ettiler, niyetlerini açıkça ortaya koydular."

Erdoğan: "Artvin\'de Cerattepe Olayı Çıktı. Bu Geziciler Neyse Bunlar da Yavru Gezicilerdir"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erdoğan: 'Artvin'de Cerattepe Olayı Çıktı. Bu Geziciler Neyse Bunlar da Yavru Gezicilerdir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement