Erdoğan öğrencilerle masa tenisi oynadı: Raketi tutuşu dikkat çekti - Son Dakika
Güncel

Erdoğan öğrencilerle masa tenisi oynadı: Raketi tutuşu dikkat çekti

Mimar Sinan Yurdu'nda kalan öğrencilerle iftar programında bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, masa tenisi oynadı. Erdoğan'ın raketi tutuş tarzı dikkat çekti. Sosyal medyada oyun stiliyle ilgili çok sayıda yorum yapıldı.

23.04.2022 10:50  Güncelleme: 10:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşla iftar buluşmalarını sürdürüyor. Erdoğan bu sefer de Maltepe'de Mimar Sinan Erkek Öğrenci Yurdu'nda öğrencilerle iftar yaptı.

GUİDETTİ İLE DE MAÇ YAPTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, iftar sonrasında öğrencilerle sohbet ettikten sonra masa tenisi oynadı. Vakıfbank ve Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı'nın hocası Giovanni Guidetti ile de maç yapan Erdoğan, daha sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

RAKET TUTUŞU GÜNDEM OLDU

Tenise hayli alışık olduğu görülen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tenis raketini sap kısmından değil de yuvarlak olan tarafından tutması sosyal medyada gündeme oturdu.

ÇOK SAYIDA YORUM GELDİ

Sosyal medyada konuyla ilgili çok sayıda yorum yapıldı. Bir kullanıcı ise "B Bildiğim kadarıyla Cumhurbaşkanı sık sık tenis oynuyor. Böyle tutunca da sürekli kazanıyormuş" ifadelerini kullandı.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tenis oynadığı anlar:

Cumhurbaşkanı Erdoğan öğrencilerle masa tenisi oynadı, raket tutuşu sosyal medyada gündem oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan öğrencilerle masa tenisi oynadı, raket tutuşu sosyal medyada gündem oldu
Erdoğan öğrencilerle masa tenisi oynadı: Raketi tutuşu dikkat çekti

Son Dakika Güncel Erdoğan öğrencilerle masa tenisi oynadı: Raketi tutuşu dikkat çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Tarık Çelik: ayasofya 2020 de ibadete açıldı yazmışsın ulan hiçmi tarinle ilgilenmiyorsun FATİH SULTAN MEHMET İstanbulu feth edince ilk namazını Ayasofyada kıldı ve devam etti 1 0 Yanıtla
  • Cemil Temel: Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu oyunu güzel oynuyor sporda başarılı bende raketi sapından tutmuyorum ve daha başarılı oynuyorum Herkesin bir tarzı çok eğlenceli bir oyun böyle taştan masalar parklara yapılabilinir bedava oyun oyar çocuk lar 0 0 Yanıtla

Advertisement