Ergin Saygun'un Kızı Ece: Başbakan 'Geçmiş Olsun' Dilemek İçin Aramıştı - Son Dakika
Güncel

Ergin Saygun'un Kızı Ece: Başbakan 'Geçmiş Olsun' Dilemek İçin Aramıştı

Ergin Saygun\'un Kızı Ece: Başbakan \'Geçmiş Olsun\' Dilemek İçin Aramıştı

Emekli Orgeneral Ergin Saygun'un kızı Ece Saygun babasının son sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

08.02.2013 15:21

Emekli Orgeneral Ergin Saygun'un kızı Ece Saygun babasının son sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Yoğun bakımda bulunan babası Ergin Saygun'un yanına giden Ece Saygun daha sonra hastanenin hemen karşısındaki kafeteryada bulunan annesi Nermin Saygun'un yanına gelerek, "Tespihini verdim eline. 'Baba tahliye oldun, beni duyuyorsan kırp gözlerini' dedim. Kırptı. 'Sakın vazgeçme dayan' dedim. 'Biliyorum direneceksin' dedim. 5-6 dakika kaldım yanında. Gayet iyi. Babama ilk onu söyledim 'Tahliye oldun özgürsün' dedim. Gözlerini açtı. Şu anda nefes almak için hortuma bağlı. Elimi tuttu. 'Beni duyuyorsan elimi sık' dedim elimi sıktı. Uyutmaya devam edecekler. Birazcık bakacaklar. Oradaki bütün hastaların içinde en iyi babam duruyordu. Bir tek ağzında hortumu var o kadar başka hiçbir şeyi yok. Söylediğim her şeye gözünü açtı, kırptı, elimi sıktı. Alnından öptüm. 'Buradayız dayan babacım, evimize gideceğiz ' dedim " dedi.

Ece Saygun'un bu sözleri üzerine Ece Saygun'un annesi Nermin saygun'un gözyaşlarını tutamadı.

'TAHLİYE OLDUN BABA ARTIK ÖZGÜRSÜN' DEDİM

Gazetecilerin "Nasıl babanız, gördünüz?" sorusu üzerine Ece Saygun, "Evet gördüm. Uyanmadı hala tam arada bir evrede şu anda. Tam o arada girdim ben. Girer girmez de "Tahliye oldun baba artık özgürsün' dedim. İlk orada açtı gözlerini. 'Sakın vazgeçme direnmeye devam et. Evimize gideceğiz buradan' dedim. Orada gözlerini kırptı. 'Sakın vazgeçme' dedim. Kafasını salladı. Tespihini verdim eline. Çıkınca dedim geri alıcam bunu şimdi sana veriyorum. Bir beş dakika alnından öptüm. 'Gurur duyuyoruz seninle' dedim. Yani duyuyor, hissediyor, elini tutuğumda elimi sıktı. Yoğun bakımda bir doktor yoktu ben çok tibbi bir açıklama yapamam size" diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'da sizi aramış sözleri üzerine Ece Saygun, "Geçmiş olsun dilemek için aramıştı evet" diye cevap verdi.

(BB) (FOTOĞRFALI) - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ergin Saygun'un Kızı Ece: Başbakan 'Geçmiş Olsun' Dilemek İçin Aramıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement